Gears background coock cirkel

CIRKEL | Start met remanufacturing

Ontdek onze handige tools voor uw circulaire strategie

Remanufacturing methodes zoals herfabricatie, hergebruik van materialen en refurbishing van toestellen zijn stuk voor stuk waardevolle circulaire strategieën. Alleen, hoe kan u er zeker van zijn dat u de meeste geschikte remanufacturing strategie voor uw kmo exploreert en uitkiest? Op dit platform bundelden we diverse informatie, tools en technologieën om u stap voor stap te helpen opstarten met remanufacturing processen op het tempo van uw bedrijf.

Zo start u een remanufacturing project op

1. Oriënteer u via de vragenlijst (EN)

Ga samen met een collega door de sleutelvragen om te ontdekken welke stappen er genomen kunnen worden ten voordele van uw remanufacturing project.

Oriënteer u

2. Kies de meest zinvolle strategie met dit proces

Bekijk bij welk remanufacturing archetype uw bedrijf het beste past om te bepalen wat de sterktes en werkpunten zijn in het kader van uw project.

Kies uw strategie

3. Maak een stappenplan met dit framework (EN)

Grijp uw kans om aan de hand van dit 5-stappenplan uw remanufacturing process op te starten en product lifetime te helpen realiseren. 

Maak een plan

Onze remanufacturing experten staan voor u klaar

Heeft u een vraag over de aangereikte informatie en tools? Wil u graag uw remanufacturing uitdagingen bespreken met onze experten? 

Neem contact op met ons team en wij lossen graag met u uw remanufacturing vraagstukken op.

 
vlaio
Logo NextGenerationEU