Sirris expertises

Onze expertise

Om van uw technologische-innovatieproject een succesverhaal te maken, moet u verschillende disciplines beheersen. Bovendien moet u ook weten hoe u die vakkennis in uw voordeel kunt gebruiken. Klinkt dat uitdagend? Sirris staat paraat om u te helpen. Als hands-on partner voor de adoptie van technologie bieden we u directe toegang tot 150 vakkundige experts  en 200 partners, stellen we onze industriële labs voor u open en delen we massa’s  inspiratie in de meest specifieke nichedomeinen.

Contacteer onsSchrijf u in voor de Sirris nieuwsbrieven

Een goed geolied productiesysteem is een van de meest complexe uitdagingen. Sirris helpt met oplossingen tot op de productievloer.

Aan de producten van morgen worden heel wat eisen gesteld. Wij helpen u met alles, van "duurzamer" tot "sterker geconnecteerd" zijn.

Technologische innovatie is een must voor bedrijven die duurzaam willen groeien. Sirris helpt u een strategie te ontwikkelen die waarde creëert en groei ondersteunt.

Denkt u na over geconnecteerde producten, digitale diensten of SaaS? Put uit onze expertise en zet de puntjes op de i.

Als we onze toekomst willen vrijwaren, moet de industrie vergroenen. Sirris ondersteunt u in uw transitie naar een duurzaam bedrijf.

Allesomvattend, neutraal en toekomstbestendig

U kunt vertrouwen op onze uitgebreide ondersteuning en vakkennis bij elke stap van het innovatietraject. Sirris is opgericht en wordt beheerd door de industrie zelf. Bijgevolg behouden we continu een onpartijdig perspectief. Uw belangen komen op de eerste plaats. Én, we blijven ook samen naar de toekomst kijken.
Het idee achter deze aanpak? U de vruchten laten plukken van technologische innovatie. Bent u er klaar voor?

Een gedreven team met meer dan 150 Sirris-experts

Industriële labo's om uw innovatieve ideeën waar te maken

Het meest uitgebreide innovatienetwerk van België

Inspiratie met events, cases en zoveel meer

Pakken we samen de technologische innovatie aan?

Wilt u meer weten over een bepaald vakgebied? Hebt u nog niet gevonden wat u zoekt? Of hebt u al iets in gedachten?