Reap the benefits of technological innovation

Pluk de vruchten van technologische innovatie

Technologische innovatie is de brandstof voor duurzame groei. Maar innoveren houdt risico’s in en vergt veel middelen. Daarom is Sirris er.
Als een dynamische not-for-profit organisatie, opgericht en bestuurd door de industrie, helpen we bedrijven hun innovatieambities waar te maken. Onze klanten kunnen daarvoor rekenen op de inzet van een multidisciplinair team van 150 experts, meer dan 200 partners, ecosystemen, een brede waaier aan industriële labo’s en massa’s aan inspiratie. Op die manier realiseren we met de bedrijven zo'n 1300 innovatieprojecten per jaar.

Contacteer onsLaat u inspirerenSchrijf u in voor de Sirris nieuwsbrieven

Hoe kunnen we u helpen?

Je wilt innoveren!

Je wilt als bedrijf je toekomst voorbereiden door technologische innovaties concreet toe te passen in je producten, diensten, processen of productie. Je wilt je innovatiebeslissingen onderbouwen. Je wilt je eigen technologische ambities grondig doordenken, onderzoeken en uitwerken. Of je wilt je innovatieve ideeën praktisch realiseren.
Je wilt innoveren!

Je wilt optimaliseren!

Je hebt vragen bij de performantie van je product, je productie of een dienst. Je wilt de eigen interne technologische competenties verhogen. Je vraagt je af of je nog voldoet aan de huidig geldende technische normen en standaarden. Kortom je wilt je organisatie verbeteren en optimaliseren! 


Je wilt optimaliseren!

Je wilt je innovaties managen!

Je wilt je nieuwe ideeën toetsen aan de actuele stand van zaken in de technologie. Je wilt een lange termijn zicht krijgen op de relevante technologische evoluties. Je wilt je portfolio onderbouwen met juiste technologische keuzes. Je wilt de opgebouwde kennis en kunde op een optimale manier beschermen en zo ook economisch valoriseren.
Je wilt je innovaties managen!

Een gedreven team met meer dan 150 Sirris-experts

8 labs om uw innovatieve ideeën waar te maken

Het meest uitgebreide innovatienetwerk van België

Inspiratie met events, cases en zoveel meer

Onze expertise

Een goed geolied productiesysteem is een van de meest complexe uitdagingen. Sirris helpt met oplossingen tot op de productievloer.

Aan de producten van morgen worden heel wat eisen gesteld. Wij helpen u met alles, van "duurzamer" tot "sterker geconnecteerd" zijn.

Technologische innovatie is een must voor bedrijven die duurzaam willen groeien. Sirris helpt u een strategie te ontwikkelen die waarde creëert en groei ondersteunt.

Denkt u na over geconnecteerde producten, digitale diensten of SaaS? Put uit onze expertise en zet de puntjes op de i.

Als we onze toekomst willen vrijwaren, moet de industrie vergroenen. Sirris ondersteunt u in uw transitie naar een duurzaam bedrijf.

Generative AI (GenAI) | Sirris

Bepaal het speelveld van Generatieve AI in uw bedrijf

Generatieve AI (GenAI) revolutioneert bedrijven door content te creëren uit tekst, afbeeldingen, audio, video en code. Transformeer uw bedrijf met GenAI: verlaag kosten, verbeter producten en stroomlijn diensten. Sluit u aan bij de GenAI-beweging en word GenAI ambassadeur in uw bedrijf! Bij Sirris bieden we een krachtig kader met 8 belangrijke Focusgebieden om u te helpen de verandering te leiden. Identificeer kansen, overwin obstakels en stimuleer innovatie. Omarm GenAI om de efficiëntie te verhogen en de toekomst van uw bedrijf vorm te geven. Begin vandaag nog en bepaal uw AI-strategie!

Definieer uw GenAI speelveld

Schrijf u in voor de Sirris nieuwsbrieven!

Wilt u op de hoogte blijven van wat er in de technologische industrie gebeurt?