Intellectual property

Intellectual property

Als innovatiecentrum, helpt Sirris met neutraal maar doorgedreven technologisch advies tijdens de verschillende stappen van het innovatietraject, van ideevorming tot implementatie en opvolging. In deze innovatieprojecten wordt niet enkel een nieuw proces of product ontwikkeld maar ook heel wat intellectuele eigendom (IP) gegenereerd. Dankzij de jarenlange ervaring in innovatie ontwikkelde Sirris een praktische expertise in de omgang met IP.

Contacteer ons

Intellectual property

De octrooicel is er voor u

Zowel kleine ondernemingen als grote industriële groepen uit alle sectoren van de technologische industrie kunnen onze assistentie vragen bij IP-problemen. Onze dienstverlening gaat van het verstrekken van korte eenvoudige adviezen tot het uitwerken en ondersteunen van innovatie trajecten.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het opzoeken van informatie over IP en hoe de IP-databases te gebruiken om er informatie over technieken, concurrenten of markten uit te halen.

Webcasts intellectuele eigendom

Het Octrooiteam heeft in samenwerking met experts korte webcast video’s ontwikkeld over een aantal thema’s rond intellectuele eigendom, octrooien en dergelijke meer. 

Ontdek alle webcasts

Nuttige links en databanken

Wenst u meer te weten over intellectuele eigendom, de tools en databases, bestrijding van namaak etc.? Wij verzamelen voor u een hele reeks nuttige links, adressen en databanken.

Nuttige links en databanken

Met dank aan

De octrooicel van Sirris werd dankzij de steun van de FOD Economie gecreëerd. 

 

Ze kreeg in 2002 het statuut van Patlib-centrum (Patent Library), door de European Patent Office.

 

PATLIB

Benoit Olbechts

Meer weten?

Benoit Olbrechts, Manager Technology Scouting & IP Services, helpt u graag verder.

Neem contact op