Sustainable technological innovation

Innovation Management

Technologische innovatie is een must voor bedrijven die duurzaam willen groeien. Maar innovaties concreet toepassen in producten, diensten, processen of productie, het is makkelijker gezegd dan gedaan en niet voor iedereen haalbaar. Innoveren houdt immers risico’s in en vergt veel middelen. Daarom is Sirris er. We helpen bedrijven hun innovatieambities waar te maken.

Contacteer ons

Sustainable technological innovation

Duurzaam innoveren

U wilt uw nieuwe ideeën toetsen aan de stand van de technologie? U wilt zicht krijgen op relevante technologische evoluties en roadmaps die ertoe doen? Uw portfolio onderbouwen met juiste technologische keuzes en zo ook uw eigen roadmap ontwikkelen? Of uw innovatieproces stroomlijnen? De opgebouwde kennis en kunde op een optimale manier beschermen, en zo ook economisch valoriseren? Kortom, u wilt op een duurzame manier innoveren? Sirris is de ideale partner om u op een objectieve manier te helpen bij de keuzes, de bescherming en het beheer van uw technologische kennis en innovaties.

Independent support for all technological businesses

Alle organisaties met een honger naar technologische innovatie

We helpen kleine en grote bedrijven, met of zonder ervaring in innovatie, hun innovatieambities waar te maken. Sirris helpt op maat van uw bedrijf, met grondige kennis en met doorgedreven technologisch advies, tijdens de verschillende stappen van uw innovatieproces. Onze unieke positie als technologisch innovatiecentrum, zonder winstoogmerk, van en voor de industrie, garandeert een onpartijdig perspectief. Het resultaat? Het belang van de bedrijven die ons aanspreken komt altijd op de eerste plaats!

Een unieke set van expertises om je innovatie te ondersteunen

Vanuit een grondige kennis en ervaring omvat onze ondersteuning concreet:

  • het opstellen van roadmaps voor een specifiek technologie- of toepassingsdomein
  • grondig en onderbouwd advies rond beheer en bescherming van intellectuele eigendom (zowel onderzoek naar anterioriteit als octrooieerbaarheid), ondersteund met informatie uit gespecialiseerde databanken.
  • innovatiemanagement op maat van uw bedrijf, inclusief het opzetten van een technologiestrategie, partner-matching, toegang tot relevante ecosystemen en de bijhorende processen, gebaseerd op best practices in bedrijven.
  • het ondersteunen van verschillende stappen van het innovatietraject door het opzetten en uitvoeren van coöperatieve industriële onderzoeksprojecten op basis van uw problematiek en technologische uitdaging.

Voor bedrijven die niet over de ervaring en middelen beschikken, kan Sirris de rol op zich nemen om het geheel te beheren, alsof we een van uw kernteams zijn.

Expertises

Laat uw bedrijf groeien met octrooien, handelsmerken, auteursrechten en handelsgeheimen. Ontdek hoe u een toekomstgerichte IE-strategie kunt uitstippelen
 

Jeroen Deleu

Nood aan een betrouwbaar partner om uw innovatie duurzaam aan te pakken?

Deel uw gedachten met Jeroen Deleu, directeur strategie en corporate development, en hij zal uw innovatie ter harte nemen.

Neem contact op