Industriële labo's

Maak gebruik van onze industriële labs om uw ideeën tot leven te brengen. Ze beschikken stuk voor stuk over ultramoderne apparatuur voor haalbaarheidsstudies, prototyping, proofs of concept, demo’s en geaccrediteerde testen. Voor on-site ondersteuning kunt u rekenen op meer dan 150 multidisciplinaire ingenieurs, wetenschappers en technici met aantoonbare trackrecords.

Contacteer onsSchrijf u in voor de Sirris nieuwsbrieven

Alle industriële labo's

Climatic test chamber

 

Europe's largest climatic test chambers

 

Onze klimaatkamer testfaciliteit wordt door Belgische & internationale OEM’s en componentleveranciers uit verschillende industriesectoren gebruikt voor het testen en valideren van grote en zware elektromechanische machines in extreme klimaatomstandigheden, van arctische koude tot woestijnhitte

Laptop color

 

Data and artificial intelligence competence lab

Het Data and Artificial Intelligence Competence Lab van Sirris (EluciDATA Lab) bundelt de expertise van Sirris op het gebied van geavanceerde gegevensverwerking en artificiële intelligentie (AI). De missie van het lab bestaat uit het stimuleren van data-innovatie en de algemene aanvaarding van AI in de Belgische technologische industrie.

4.0 Made real pilot factory

 

4.0 Made Real pilot Factory

Industrie 4.0 betekent ‘digital manufacturing' voor uw bedrijf en maakt uw productielijn sneller, flexibeler en efficiënter door deze te digitaliseren. Door de keuze en inzet van de juiste technologieën in uw industriële toepassingen ontstaan meer industrie 4.0 innovatiemogelijkheden. Zo kunt u inspelen op de belangrijkste trends, zoals doorgedreven maatwerk en massacustomisatie.

Additive manufacturing

 

Additive  manufacturing

 

 

Bij Sirris vormen we de brug tussen technologie en industrie en begeleiden we iedereen die stappen wil zetten richting Additive Manufacturing: van haalbaarheidsstudie tot integratie van AM-technologie in uw productieomgeving.

Micromanufacturing

U overweegt een microproduct of geminiaturiseerde component te ontwikkelen. U wilt het concretiseren, overgaan tot een proof-of-concept, het design optimaliseren en de productie ervan op grote schaal uitwerken. Dankzij zijn expertise in Micro kan de Product Development Hub van Sirris in Luik u bij elke stap ondersteunen, van concept tot preproductie.

Quality testing

 

 

Test uw materialen en producten in onze laboratoria: van gestandaardiseerde materiaaltests tot op maat gemaakte component- en klimaattests.

cobot lab

 

Flexibel automatiseren met cobots

 

In tegenstelling tot de klassieke industriële robots werken collaboratieve robots, kortweg ‘cobots’, zij aan zij met operatoren. De mogelijkheden zijn legio: van pick-and-place-handelingen over assemblage tot zelfs polijsten. Sirris is uw partner om de inzetbaarheid van cobots te evalueren in uw specifieke situatie.

PDH robot

 

Product Development Hub

De producten van morgen zijn kleiner, lichter en slimmer dan ooit. Om ze te ontwikkelen worden de nieuwste technologieën gebruikt. Sirris lanceerde de Product Development Hub, een kruisbestuiving van competentie, kennis en de meest moderne technologie, om u te begeleiden in de ontwikkeling van uw fysieke innovatieve producten.

Onze locaties

Sirris locaties