Advanced manufacturing

Advanced Manufacturing

Het opzetten, verbeteren of transformeren van een productiesysteem is een bijzonder complexe uitdaging op het vlak van gewenste kost, kwaliteit, doorlooptijd, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Innovatie kan via aansturing, machines, automatisatie en digitalisatie. Sirris helpt productiebedrijven én -technologieleveranciers met het implementeren van hun innovaties tot op de werkvloer.
Contacteer ons

Production line

Competitieve productie

Produceren is direct gelinkt aan uitdagingen als kost, kwaliteit, doorlooptijd, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Performantie verbeteren kan via talloze oplossingen zoals productie-aansturing, nieuwe machines, automatisatie en digitale tools. Maar een oplossing die bijvoorbeeld een positief effect heeft op kwaliteit, kan evengoed een negatieve invloed hebben op doorlooptijd. Het inzetten op de juiste technologie en een doordacht implementatietraject zijn cruciaal!

Additive manufacturing M2 Cusing concept laser

Voor de maakindustrie en zijn technologieleveranciers

Als productiebedrijf ziet u stijgende kosten, instabiele toelevering, een tekort aan personeel. Stilstaan is geen optie. Dit geldt voor elk type productiebedrijf, klein of groot, of u samenstellingen assembleert of componenten produceert, werkt op vraag of op voorraad, slechts enkele of duizenden stuks per jaar produceert: wij helpen u vooruitgaan.

Maar ook als u toeleverancier bent aan de maakindustrie kan u op onze ondersteuning rekenen om uw nieuwe producten of diensten te ontwikkelen.

Sirris heeft expertise in de bouwblokken die samen nodig zijn voor een competitief productiesysteem, zowel in traditionele productiedomeinen als in de nieuwste digitale en duurzame evoluties.

Met een gedigitaliseerde productie verhoogt u uw productiviteit, vermindert u kosten, realiseert u kortere doorlooptijden en nog veel meer.

De introductie van innovatieve productietechnologieën om huidige en toekomstige producten competitief en duurzaam te ontwikkelen en produceren is een complexe uitdaging. Sirris helpt met oplossingen tot op de productievloer.

De vooruitgang in robotica maakt flexibele automatisering van productieprocessen mogelijk. Bij Sirris evalueren we de haalbaarheid en gaan we met oplossingen tot het uiterste.

Sirris helpt Belgische ondernemingen met een grote productmix en kleine volumes om externe en interne doorlooptijden te verkorten dankzij Quick Response Manufacturing (QRM).

Walter Auwers

Klaar om uw productieprocessen te innoveren?

Walter Auwers, Business Unit Manager Advanced Manufacturing, en zijn team helpen u op weg.

Neem contact op