Flexible automation

Flexible automation

Hebt u te maken met frequente productwijzigingen, een grote productvariëteit en een tekort aan arbeidskrachten? Vragen uw klanten om producten van hoge kwaliteit met korte leveringstijden tegen de laagste prijs? Flexibele automatisering van specifieke productiefasen kan u helpen efficiënter te produceren, zelfs in een context van grote variëteit en kleine volumes. Bij Sirris stemmen we automatiseringstechnologieën af op uw specifieke uitdagingen.

Contacteer ons

Expertises

Optimaliseer uw productielogistiek met autonome mobiele robots (AMR's)

Collaboratieve robots – ofwel cobots – maken flexibele automatisering eenvoudiger dan ooit voor beperkte productieseries.

Industriële robots in de maakindustrie worden verrijkt met zintuiglijke capaciteiten en veiligheidssensoren om een werkcel zonder scherm te creëren.

Flexible production

Naar agile productie

Wanneer mensen het over automatisering hebben, denken ze meestal aan volledig gesystematiseerde massaproductielijnen. Maar ook de productie van een verscheidenheid aan onderdelen in kleinere batches kan worden geautomatiseerd voor een meer agile productie. Robottechnologieën kunnen dan flexibeler worden ingezet, waarbij de nadruk ligt op optimale samenwerking tussen robots en operatoren. Onze experts bij Sirris kunnen u op een pragmatische manier helpen nagaan hoe deze technologieën kunnen worden ingezet om uw productie te automatiseren.

Digital production advice

Specifieke fasen automatiseren

Produceert u een grote verscheidenheid aan producten in kleine(re) batches en wilt u de productie-efficiëntie optimaliseren? Sirris kan u helpen de mogelijkheden te evalueren om specifieke productiefasen te automatiseren. Op basis van een analyse van uw huidige situatie definiëren en evalueren we potentiële automatiseringsconcepten. Technologische uitdagingen kunnen worden aangepakt in ons dedicated lab, waar we state-of-the-art technologie gebruiken voor tests en haalbaarheidsstudies. 

Bart Verlinden

Nood aan een partner om te sparren over uw plannen voor flexibele automatisering?

Bart Verlinden, onze Program Manager Smart and Digital Factory, helpt u graag verder!

Contacteer ons