Digital manufacturing

Digitising manufacturing

Digitalisering is geen doel maar een middel. En daar wringt vaak het schoentje. Niet elk bedrijf heeft concrete uitkomsten voor ogen. Zou u bijvoorbeeld graag doorlooptijden halveren, manueel werk verminderen of real-time data doorkrijgen? Alles is mogelijk, maar vereist een andere aanpak. Contacteer ons om samen de doelen te bepalen en de weg ernaartoe. 

Contacteer ons

 

Digital manufacturing data shopfloor

Spraakmakende cijfers

Door uw productie te digitaliseren ontsluit u de data van uw productievloer. Doet u dat doelgericht, dan resulteert dat in:

  • kortere doorlooptijden in productie (30%) 
  • hogere kwaliteit (15%)
  • snellere time-to-market (15%)
  • lagere kosten (10%

Maar hoe selecteert u net die digitalisatieprojecten die het meeste opbrengen? En hoe ziet u door de bomen het bos in de technologische jungle? Sirris coacht u door het gehele traject. 

Cobot lab

Digitaal, het antwoord op meerdere uitdagingen

Moet u voortaan kleinere reeksen gepersonaliseerde producten maken? Merkt u dat de stijgende complexiteit in productie leidt tot kwaliteitsproblemen, langere doorlooptijden of stress op de productievloer? Wij helpen u om een digitale roadmap uit te tekenen én om interessante digitale technologieën te identificeren en testen. Uw uitdagingen vormen hierbij het startpunt! 

Expertises

Zorg ervoor dat uw digitale productieomgeving ook een veilige omgeving is.

Zet uw medewerkers in op hun sterktes en verhoog zo de tevredenheid.

Digitalisering en een verhoogde productiviteit gaan hand in hand. Bekijk de opties.

Bereid u voor op Industrie 4.0 met geconnecteerde machines. U zult precies weten wat er in de productie gebeurt en waarom, en hoe het beter kan.
.

Maak komaf met nattevingerwerk en gebrekkige menselijke waarnemingen in uw productieprocessen; ga voor sensoroplossingen en geautomatiseerde kwaliteitsbeoordeling.

Bart Verlinden

De digitale toer op met uw productie?

Bart Verlinden, onze Program Manager Smart and Digital Factory, is graag uw gids.

Neem contact op