Peter ten Haaf

Program Manager Precision Manufacturing, Smart and Digital Factory

Wilt u brainstormen over roadmaps voor industriële technologieën en innovatie? En hoe deze te vertalen in concrete O&O-projecten? Neem dan contact met me op. Samen kunnen we conventionele technologieën in lijn brengen met Industrie 4.0 standaarden. Meer specifiek deel ik graag meer dan 20 jaar onderzoekservaring op het gebied van hogesnelheidsfrezen, en precisie- en microbewerking met u om technologische innovatie om te zetten in een concurrentievoordeel voor uw bedrijf. 

Expertise 

  • Precisiebewerken 
  • Industrie 4.0
  • Factory of the Future    

Werkervaring 

In 2000 begon ik als machinebouwer. In de jaren daarna breidde ik mijn kennis uit naar automatisering en digitalisering, terwijl ik bedrijven bijstond als senior consultant. Later werd ik, door mijn passie voor verspaningstechnologie, de drijvende kracht achter de programma’s ‘Precision Manufacturing’ en ‘4.0 made real’. Binnen het programma ‘Factory of the Future’ fungeer ik sinds 2010 als expert en auditor, en ondersteun ik de overgang van de methodologie naar Europees niveau.

Goed om te weten: met het project ‘Integratie van 3D-metaalprinten’ om innovatie tot bij de kmo’s te krijgen, wonnen we de REGIOSTARS 2021 Award voor beste project in de Europese Unie.

Studies 

  • Industrieel Ingenieur Elektromechanica aan de KHLim (2000)
  • Postgraduaat Bedrijfskunde aan de UHasselt (2007)

Professioneel motto 

"Stop niet bij dromen, maak het waar."

Leuk weetje

Foodie, ik houd van koken!

Een vraag, contacteer Peter ten Haaf