Innovative production technologies

Innovative manufacturing technologies

Heeft u nood aan innovatieve, state-of-art productietechnologieën om uw toekomstige generatie producten te ontwikkelen of om de kwaliteit en de productie-efficiëntie van onderdelen te verbeteren? Wij verkennen en verleggen in onze labo’s de mogelijkheden van innovatieve technologieën. Laat ons u ondersteunen bij de opstart met nieuwe productietechnologieën en hun integratie met conventionele technologieën.

Contacteer ons

Additive manufacturing

Enabler voor nieuwe producten of productiviteit en flexibiliteit

Hoogwaardige producten worden almaar veeleisender. Nieuwe technologieën bieden tal van mogelijkheden om producten te ontwerpen en vervaardigen: de vormvrijheid en flexibiliteit van additieve manufacturing, het integreren van functies via het textureren van oppervlakken met een laser of het precies bewerken van geavanceerde materialen. Inzetten op de juiste technologie en een doordacht implementatietraject zijn cruciaal. Een prototype of een massaserie produceren vereist typisch een verschillende productie-aanpak. Wat ook uw product is, wij kunnen u op weg helpen met innovatieve technologieën geschikt voor uw product en productie-omgeving.

Product design

Voor productontwerpers en maakbedrijven

Productontwerpers willen de mogelijkheden van innovatieve productietechnologieën benutten voor de ontwikkeling van nieuwe generaties producten. Maakbedrijven zien innovatieve productietechnologieën als sleutel tot hun competitiviteit. Wat ook uw product- of productie-innovatie is, wij bekijken samen met u hoe we u hierbij kunnen ondersteunen.

Expertises

Formuleer, verwerk en test samen met ons nieuwe materialen voor AM-technologieën. Doel: uw product de beste eigenschappen verlenen.

Geef de kwaliteit van uw additive manufacturing-proces of -product een boost: zet een geïntegreerd kwaliteitsproces op, identificeer variabelen enz.

Vergeet continue-golf-, micro- en nanolasers: femtolasers zijn uw beste optie voor precisiewerk.

Met bewerken 4.0 kunnen maakbedrijven processen sturen en bijstellen door gebruik te maken van (realtime)data. Hierna volgt hoe u dat doet.

Datagedreven AM-processen kunnen uw werkvloer ingrijpend veranderen en u een concurrentievoordeel opleveren. Laten we samen de vakjes afvinken.

Peter ten Haaf

Op zoek naar een geavanceerde manier van produceren?

Peter ten Haaf, onze Program Manager Precision Manufacturing, is uw man van dienst!

Neem contact op