4.0 Made real pilot factory

4.0 Made real by Sirris

Industrie 4.0 betekent ‘digital manufacturing' voor uw bedrijf en maakt uw productielijn sneller, flexibeler en efficiënter door deze te digitaliseren. Door de keuze en inzet van de juiste technologieën in uw industriële toepassingen ontstaan meer industrie 4.0 innovatiemogelijkheden. Zo kunt u inspelen op de belangrijkste trends, zoals doorgedreven maatwerk en massacustomisatie.

Heeft u een vraag?

Stuur ze door naar Peter.tenHaaf@sirris.be

Locatie

wetenschapspark 3/9
3590 Diepenbeek
België

4.0 Made real pilot factory

Onze 4.0 Made Real Pilot Factory

We delen onze 'learnings', inzichten en tips & tricks in een realistische industriële omgeving. Ervaar zelf de innovatie en de technologieën van onze 4.0 Made Real hightech infrastructuur: 4.0 made real van concept tot realisatie! 

4.0 Hasselt

9 digitale bouwblokken

Met digitaliseren kunt u personaliseren en zo inspelen op de gewijzigde rol van de consument in manufacturing. U kunt uw machines connecteren en met een gedigitaliseerde infrastructuur efficiënt en slim produceren. Bovendien wordt een intelligent en geautomatiseerd stockbeheer mogelijk. Dankzij de inzet van IoT en een innovatieve data-architectuur houdt u de werkvloer transparant en kan uw operator de nodige kwaliteit garanderen en de marktintroductietijd verbeteren.

Demonstrator met geïntegreerde AM
Nieuwe data-architectuur
EID-deur naar certificatie
Geconnecteerde machines
Transparante werkvloer
Geïntegreerde kwaliteitscontrole
Operator ondersteunende productie
Nieuwe productie-technologie
Bewerking 4.0

Uw eigen 4.0 Made Real journey!

Inzicht en praktijkgerichte kennis is cruciaal om een succesvolle industrie 4.0 transitie te maken.

Daarom begeleidt Sirris vanuit haar praktijkervaring en expertise in industriële innovatie bedrijven bij keuzes en realisaties om hun eigen Industrie 4.0 Made Real traject waar te maken.

Met onze partners: 

Partners 4.0 made real

En de steun van: 

Supporters 4.0 made real