Quality test additive manufacturing

Je wilt optimaliseren!

Je hebt vragen bij de performantie van je product, productie of een dienst. Je wilt de eigen interne technologische competenties verhogen. Je vraagt je af of je nog voldoet aan de huidig geldende technische normen en standaarden. Je wilt weten wat de best practices zijn die momenteel in de industrie worden toegepast en welke de typische valkuilen zijn? Kortom je wilt je organisatie verbeteren en optimaliseren! Dan is Sirris de ideale partner om je hier efficiënt en effectief bij te helpen.
Ontdek onze concrete dienstverlening hieronder!

Technologisch advies op maat

Je zoekt een concreet antwoord op je specifieke technologische vraag? Onze experten helpen je graag verder en dat in een brede waaier van technologische domeinen!

Stel je vraag! 

Een uitgebreide portefeuille van technische testen

BELAC geaccrediteerde testen uitgevoerd in eigen testlab's, waarvan de resultaten begeleid worden door verhelderende analyserapporten opgesteld door specialisten in het veld om zo je inzicht in je probleem te verdiepen

Advies rond geldende normen en technische regelgeving

Een accuraat en up-to-date advies wat betreft geldende normen en technische regelgeving en hoe ze te interpreteren en toe te passen.

Ondek de normenantennes

Een aanbod van relevante opleidingen, masterclasses en workshops

Een aanbod van relevante opleidingen, events, masterclasses en workshops die dieper ingaan op de belangrijke industriële thema’s van het moment (bvb. additive manufacturing, data innovatie, go-to-market van digitale diensten, quick respons manufacturing etcetera).

Om samen je organisatie optimaal te verbeteren en te optimaliseren, kan je rekenen op onze unieke troeven

Testen

Uitgebreide en jarenlange ervaring met testen (1100 test rapporten per jaar met korte doorlooptijden en die grondig onderbouwd worden door het inzicht van specialisten in het domein), erkend door het de Belgische Accreditatie-instelling BELAC
Ondek onze testlabs

Normen en technische regelgeving

Een uitgebreid team van specialisten van Sirris en Agoria, houdt voor u de vinger aan de pols wat betreft normen en technisch regelgeving. Beide organisaties zijn hiervoor eveneens erkend door NBN (Bureau voor Normalisatie) als sectoroperator en beheren op die manier samen meer dan 145 normalisatiecommissies
Ondek de normenantennes

Inspiratie

Meer dan 80 opleidingen, webinars, masterclasses en workshops en honderden publicaties per jaar ter ondersteuning
Check onze agenda

Van en voor de technologische industrie

Van en voor de industrie

ISO-9001

Onze unieke positie als technologisch innovatiecentrum, zonder winstoogmerk, van en voor de industrie, garandeert een onpartijdig perspectief.

Het resultaat? Het belang van de bedrijven die ons aanspreken, komt altijd op de eerste plaats!

Lees meer ...