Copilot in product innovation

Je wilt je innovaties managen!

Je wilt je nieuwe ideeën toetsen aan de actuele stand van zaken in de technologie. Je wilt een lange termijn zicht krijgen op de relevante technologische evoluties en de roadmaps die er toe doen. Je wilt je portfolio onderbouwen met juiste technologische keuzes en zo ook je eigen roadmap ontwikkelen. Je wilt je innovatieproces stroomlijnen. Je wilt de opgebouwde kennis en kunde op een optimale manier beschermen en zo ook economisch valoriseren. Kortom je wilt op een duurzame manier innoveren. Sirris is de ideale partner om je op een objectieve manier te helpen bij de keuzes, de bescherming en het beheer van je technologische kennis en innovaties.
Ontdek onze concrete dienstverlening hieronder!

Opstellen van roadmaps

Met meer dan 70 jaar ervaring in het detecteren en onderbouwen van de uitdagingen van de technologische industrie, helpen we je om inzicht te krijgen in de toekomstige evoluties en stellen roadmaps op voor een specifiek technologie- of toepassingsdomein.

Laat je inspireren door ons masterplan!

Contacteer ons voor een verkennend gesprek!

Intellectueel eigendom

Grondig en onderbouwd advies rond beheer en bescherming van intellectueel eigendom (zowel onderzoek naar anterioriteit als octrooieerbaarheid) ondersteund met informatie uit gespecialiseerde databanken

Check onze IP dienstverlening!

Innovatie management

Innovatie management op maat van je bedrijf inclusief het opzetten van een technologie strategie, partner matching, toegang tot relevante ecosystemen en de bijhorende processen gebaseerd op best practices in bedrijven 

Contacteer ons!

Om samen die uitdagende innovaties te managen, heeft Sirris enkele unieke troeven

Octrooicel

De octrooicel van Sirris is erkend door de Federale Overheidsdienst Economie en daarnaast heeft Sirris al tientallenjaren het statuut van Patlib-centrum (Patent Library) toegekend door de European Patent Office

Check onze IP dienstverlening!

Pulse nieuwsbrief

Een nieuwsbrief met meer dan 700 artikels per jaar, dé vinger aan de pols voor inzichten en inspiratie rond de technologie en innovaties die de bedrijven de komende jaren vorm zullen geven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief Sirris Pulse

Partnernetwerk

Een toonaangevend partnernetwerk, het meest uitgebreid in zijn soort in ons land, bestaande uit onderzoekscentra, universiteiten, overheden, clusters en andere lokale en internationale instellingen.

Ontdek ons partnernetwerk

Van en voor de industrie

ISO-9001

Onze unieke positie als technologisch innovatiecentrum, zonder winstoogmerk, van en voor de industrie, garandeert een onpartijdig perspectief.

Het resultaat? Het belang van de bedrijven die ons aanspreken, komt altijd op de eerste plaats!

Lees meer ...