Innovation creativity

Je wilt innoveren!

Je wilt als bedrijf je toekomst voorbereiden door technologische innovaties concreet toe te passen in je producten, diensten, processen of productie. Je wilt je innovatiebeslissingen onderbouwen met haalbaarheidsstudies, proof-of-concepts of prototypes. Je wilt de eigen technologische ambities grondig doordenken, onderzoeken en uitwerken. Of je wilt je innovatieve ideeën praktisch realiseren door middel van demonstratoren die worden uitgedaagd in een realistische en industriële omgeving. Dan is Sirris het perfecte adres!

Neutraal maar doorgedreven technologisch advies

Als innovatiecentrum bestuurd door de industrie, helpt Sirris met neutraal maar doorgedreven technologisch advies tijdens de verschillende stappen van het innovatietraject, van ideevorming tot implementatie en opvolging.

Concrete ondersteuning

Innovatieprojecten op maat

Innovatieprojecten op maat rond nieuwe technologie en nieuwe toepassingen, ter plaatse in je bedrijf of bij ons in de industriële labo’s verspreid over het land

Laat je inspireren door onze industriële cases


Contacteer ons

Industriële onderzoeksprojecten

Het gezamenlijk opzetten en uitvoeren van coöperatieve industriële onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten op basis van jouw problematiek en technologische uitdaging

Laat je inspireren door onze projecten


Contacteer ons

Onze unieke troeven

Experts

150 gekwalificeerde multidisciplinaire ingenieurs, wetenschappers en technici met bewezen industriële ervaring.

Browse onze experten

Partnernetwerk

Een toonaangevend partnernetwerk, bestaande uit onderzoekscentra, universiteiten, overheden, clusters en andere lokale en internationale instellingen.

Ontdek ons partnernetwerk

Industriële labo's

Een uitgebreide waaier aan eigen industriële labo’s en technologische infrastructuur en eigen werkplaatsen op 8 sites in het land.

Ontdek onze labo's

Ervaring

Een grondige kennis en ervaring bij het opzetten en financieren innovatieprojecten.

Stel je vraag

Van en voor de industrie

Onze unieke positie als technologisch innovatiecentrum, zonder winstoogmerk, van en voor de industrie, garandeert een onpartijdig perspectief.

Het resultaat? Het belang van de bedrijven die ons aanspreken, komt altijd op de eerste plaats!

Lees meer ...