Green transition

Green Transition

De Europese Green Deal heeft uitdagende ambities. Als we onze toekomst willen veiligstellen, zullen alle bedrijven de weg van de groene transitie moeten inslaan. Technologische innovaties voor de opschaling van nieuwe groene bedrijven zijn een deel van de oplossing. De experts van Sirris inspireren, zetten aan tot actie en helpen je om oplossingen op maat van je bedrijf te vinden en toe te passen.

Contacteer ons

Sustainable business

Een duurzame transformatie om je organisatie toekomstbestendig te maken

Kan de circulaire economie mijn industriële activiteiten stimuleren en ze tegelijkertijd minder materiaal- en energie-intensief maken? Welke technologie en welk businessmodel is geschikt om mijn organisatie duurzamer te maken, verontreiniging te verminderen en waarde te scheppen? Kan ik de uitdagingen van het klimaat en het milieu omzetten in opportuniteiten? Wij wijzen je de weg door een jungle van groene oplossingen en businessmodellen.

Technology industry

Focus op de technologiesector

Onze ruime expertise en pragmatische aanpak komen ten goede aan bedrijven in de technologiesector die actief zijn in productontwikkeling of productie.

Sirris helpt je met informatie, opleiding, begeleiding en implementatie op het gebied van groene oplossingen.

 

Expertises

De circulaire economie heeft heel veel potentieel voor ondernemingen in diverse sectoren. Wilt u ook deze kansen benutten?

Sirris biedt een allround service voor hernieuwbare energietechnologieën: van advies tot opleiding, van R&D tot strategische business development.

Jacques Halleux

Wilt u investeren in een groenere toekomst?

Jacques Halleux, onze Business Unit Manager Product Solutions, zet u graag op het duurzame spoor.

Neem contact op