Priority ERP beheert bedrijfsprocessen en IoT - 4.0 Made Real by Sirris

22 oktober 2019
Mark Van Pee
Peter ten Haaf

 

 

 

Geen enkele productiedemonstrator die industrieel relevant beweert te zijn, is compleet zonder een ERP/MES-systeem. Ook met het oog op nieuwe IoT-innovaties hebben we gekozen voor een ERP-systeem dat complementair is aan ons '4.0-platform'. Met trots verwelkomen we Priority Software als onze partner om met zijn ERP-systeem een transparante werkvloer te creëren.

Priority, een wereldwijde speler op het stuk van ERP, wordt in de Benelux gedistribueerd en geïntegreerd door Priority Software Belgium NV, die al een sterke positie had in de metaalproductiesector voor de lokale markt. Priority richt zich in het bijzonder op kmo's.

 

Voor het pilot project '4.0 Made Real' van Sirris zal Priority de gebruikelijke orderstroom- en productiecontroleprocessen beheren, maar dankzij gebruiksklare API's en volledige web SDK-ontwikkelingstools kunnen we ook externe gegevens, IoT-apparaten en applicaties van derden verbinden. Dit is vooral belangrijk omdat we willen dat ons '4.0-platform' in staat is om de verbinding te maken en te communiceren met verschillende machines, sensoren en software, elk met hun eigen specificaties. De state-of-the-arttechnologie voor app-ontwikkeling en mobiele applicaties zal worden ingezet om de productie op smartphones of tablets te monitoren.
 
Priority kijkt ook vooruit naar de toekomst van ERP, met de invoering van artificiële intelligentie in de vorm van machineleren en intelligente voorspellingen die automatisch handelingen sturen. Het verheugt ons dat Priority Software het Sirris-initiatief '4.0 Made Real' heeft uitgekozen om zijn nieuw ERP-systeem te demonstreren en verder te ontwikkelen. Bekijk zeker het ERP-systeem van Priority tijdens het lanceringsevent op 7 november!

Meer informatie: www.priority-software.be/

 

Deze blog is een onderdeel van onze campagne '4.0 made real by Sirris', om de haalbaarheid van 4.0-technologieën in de industrie aan te tonen. Wenst u meer te weten? Ga naar onze 4.0 Made Real pagina of LinkedIn-pagina!

]]>

Meer informatie over onze expertise

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be