Factory of the Future Awards 2023

Ding mee naar Factory of the Future Award 2024!

Artikel
Walter Auwers
Peter ten Haaf

Heeft uw bedrijf de eerste stappen richting Industrie 4.0 gezet en is de transformatie naar Fabriek van de Toekomst resoluut ingezet? Heeft u al vruchten van uw inspanningen kunnen plukken? Of Beter nog, misschien zelfs uw concurrentiepositie versterkt of uw aanwezigheid in ons land verankerd? Tijd voor verdiende erkenning: stel u kandidaat voor de Factory of the Future-awards 2024!

Kandidaten voor Factory of the Future 2024 gezocht!

Heeft uw onderneming de voorbije jaren uitzonderlijke prestaties geleverd op technologisch vlak, om sneller te kunnen werken, te automatiseren of de kwaliteit te verbeteren, wat betreft arbeidsorganisatie, duurzaamheid of groei van het personeelsbestand ...? Dan maakt u kans op een Factory of the Future-award!

Stel u kandidaat en vul onderstaand inschrijvingsformulier in!

Waarom deelnemen?

  • U evalueert uw aanpak en maakt de stand van zaken op van uw transformatie in een fabriek van de toekomst. Ten minste vier experts beoordelen de maturiteit van uw onderneming met betrekking tot de zeven dimensies van de methodologie. Na de evaluatie ontvangt u een rapport.
  • U valoriseert het werk van diegenen die elke dag bezig zijn met de transformatie van uw onderneming.
  • U wordt erkend als een inspirerende organisatie op een of meerdere transformatiedomeinen.
  • U leert bij, krijgt de gelegenheid goede praktijken uit te wisselen en ontvangt feedback tijdens ons activiteitenprogramma.
  • U vergroot uw visibiliteit: u kunt rekenen op erkenning van uw onderneming op gewestelijk en nationaal niveau, en op externe erkenning tijdens de awarduitreiking en dankzij de daaropvolgende communicatie. De bedrijfsvideo die in het kader van de awards gemaakt wordt over uw bedrijf kunt u ook in uw eigen communicatiecampagne gebruiken.
Benieuwd naar de winnaars van de vorige edities? Kom meer te weten over de Factory of the Future Awards 2023, de winnaars in Vlaanderen en in Wallonië!

 

Hoever staat u? Voer de scan uit en dien uw kandidatuur in!

Bent u er klaar voor om een Factory of the Future te worden? Voer de Factory of the Future-scan uit, ontdek hoever u staat en zet de eerste stap naar een duurzame toekomst.

Om een Factory of the Future te worden, moet u een score van ten minste 8/10 halen voor de zeven kerntransformaties.

Traject

  • 30 juni 2023: uiterste datum om kandidaturen te bevestigen via onderstaand formulier of via e-mail
  • 15 september 2023: uiterste datum om kandidaatsdossiers in te dienen
  • 15 december 2023: validatie van de winnaars door de leden van de jury
  • 8 februari 2024: voorbereiding van de awarduitreiking

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be

Vul hier het registratieformulier in.