Vanas Engineering helpt u bij de keuze van de juiste componenten - 4.0 Made Real by Sirris

01 oktober 2019
Peter ten Haaf

 


De eerste stap in elk maakproces is het selecteren van de juiste componenten. Vanas Engineering werkt als technologiepartner mee aan ons initiatief 4.0 Made Real by Sirris. De expertise en intelligente stockageoplossingen van het bedrijf zullen worden toegepast bij de aanvang van de productie van ons uurwerk en garanderen dat iedereen zijn of haar gepersonaliseerd exemplaar krijgt.

Vanas Engineering is gespecialiseerd in intralogistieke oplossingen en Warehouse Management Software (WMS). Het levert intralogistieke oplossingen aan een brede waaier van sectoren, waaronder lucht- en ruimtevaart, automobielsector, maintenance, industriële productie en ook de medische sector. Vanas Engineering kan instaan voor de routine van uw producten in uw magazijn of werkplaats. Het kan de diverse orderpickingsystemen coördineren en opslagoplossingen bieden. De verdeelautomaat die bij Sirris is geïmplementeerd, is ontworpen en gebouwd met behulp van de meest vooruitstrevende technologie en infrastructuur, met het oog op flexibele, kostenbesparende oplossingen en de optimalisatie van de toeleveringsketen in de context van Industry 4.0. De verdeelautomaten zijn configureerbaar, met laden en compartimenten van verschillende afmetingen. Dankzij de krachtige software die het zoeken en selecteren van items versnelt, is het systeem gebruiksvriendelijk; het is bovendien uitgebreid met een compleet led-identificeringsysteem dat de gebruiker rechtstreeks naar de lade met zijn items leidt.

Vanas Engineering

De 4.0 Made Real pilot factory zal focussen op gepersonaliseerde producten in kleine reeksen of batches van één exemplaar. Een vlekkeloze integratie en communicatie tussen WMS en ERP is van cruciaal belang. Met de picking- en kittingprocedés die almaar complexer worden, is een failsafe oplossing om dure fouten te vermijden, een must. Dit zal de inbreng van Vanas Engineering aan de demonstrator zijn.

Het verheugt ons dat Vanas Engineering als een van zijn technologiepartners het Sirris-initiatief 4.0 Made Real heeft uitgekozen om zijn intelligente stockageoplossingen aan te tonen.

 

Building block: Operator assisted manufacturing

Deze blog is een onderdeel van onze campagne '4.0 made real by Sirris', om de haalbaarheid van 4.0-technologieën in de industrie aan te tonen. Wenst u meer te weten? Ga naar onze 4.0 Made Real pagina of LinkedIn-pagina!


]]>

Meer informatie over onze expertise

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be