Van Ambitie tot adoptie

Hoe de belofte van digitale transformatie waarmaken

Artikel
Peter Verhasselt

Boek ‘Van ambitie tot adoptie – Digitaal transformeren met impact’ gelanceerd

Op 27 september 2023 hielden we ons boek ‘Van Ambitie tot Adoptie – Digitaal transformeren met impact’ boven de doopfont tijdens een geanimeerd lanceringsevent in Bluepoint te Brussel. Onze ambitie met dit werk is een impact krijgen op de digitale transformatie in onze bedrijven, en daarbij een concreet startpunt zijn voor discussie, samenwerking, innovatie en nieuwe content.

Enkele inzichten en reacties van de sprekers die we konden opvangen tijdens de boekvoorstelling van ‘Van Ambitie tot Adoptie – Digitaal transformeren met impact’, waarop zo’n zestig aanwezigen waren:

Er is veel mogelijk, maar het is best uw acties beperkt te houden, want er is altijd een impliciete adoptiekost. Zoek daarom een focus en zet zoveel mogelijk standaardoplossingen in, zelfs als groter bedrijf. Technologie komt en gaat, maar hoe u met technologie omgaat, is blijvend. Investeer daarom vooral in deze expertise. Beschouw de liefde en het vertrouwen van uw doelgroep als essentiële ingrediënten van succes.

“Eindelijk een boek dat in mensentaal een uitstekend kader aanreikt over hoe je een digitaal traject efficiënt aanpakt met bijhorende do's en dont’s, inclusief real life cases en interviews.”
Bregt Ysebaert, CFO.

“Een digitaal traject is vooral een design waarbij je met een open blik de gebruikersnoden combineert met de mogelijkheden van technologie. Dit boek biedt elke bedrijfsverantwoordelijke een diep inzicht en kant-en-klare templates om dit uit te rollen.”
Tine Peeters, Adviespartner

“Digitale transformatie is geen nice-to-have voor tech-bedrijven, maar een must-do voor alle sectoren. Als we de opkomende golf van #AI willen laten renderen voorbij het anekdotische, is het zelfs een noodzakelijke stap. Dit boek biedt alvast een helder kader om de digitale ambities te richten naar praktische adoptie, nog al te vaak dé achilleshiel van de meeste digitale projecten...”
Ivan Verbesselt, Chief Product & Marketing Officer

U kunt niet wachten om ons boek te lezen? ‘Van Ambitie tot Adoptie – Digitaal transformeren met impact’ is beschikbaar in de meeste boekhandels en online.

Voor wie in één dag de belangrijkste boodschappen van het boek wil meekrijgen, organiseren we op 28 november 2023 in Gent en op 20 februari 2024 in Leuven de masterclass ‘Van ambitie tot adoptie: maximaliseer de impact van je digitale project’.

Lees meer over deze masterclass in Gent en schrijf u in!

Lees meer over deze masterclass in Leuven en schrijf u in!

Booklaunch Van Ambitie tot adoptie

Meer informatie over onze expertise

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be