Generative AI (GenAI) | Sirris

Bepaal het speelveld voor generatieve AI in uw bedrijf

Generatieve AI-modellen (GenAI) revolutioneren bedrijven door nieuwe content te creëren uit tekst, afbeeldingen, audio, video en softwarecode. Deze AI-systemen verlagen kosten en verbeteren producten en diensten met minimale inspanning, waar voorheen aanzienlijke menselijke inspanningen nodig waren. De snelle adoptie van GenAI benadrukt het potentieel om industrieën te transformeren en te standaardiseren. De vooruitgang van AI is opmerkelijk door de exponentiële evolutie van de modellen en de integratie van deze techniek in onze dagelijkse routines. Dit opent nieuwe zakelijke kansen en pakt tegelijkertijd technologische en privacyuitdagingen aan, waardoor GenAI efficiëntie en innovatie waarmaakt.

 

Bij Sirris hebben we 8 belangrijke focusgebieden geïdentificeerd, onderverdeeld in 3 categorieën, om uw bedrijf te begeleiden bij het inzetten van GenAI. 

Het omarmen van AI is essentieel voor elk bedrijf. Dankzij onze gestructureerde aanpak kunt u AI-opportuniteiten identificeren en benutten, en inzicht verwerven in potentiële showstoppers en kritieke knooppunten. Profiteer van ons uitgebreide raamwerk om het speelveld van Gen AI in uw bedrijf te definiëren.  

Wij hebben deze acht focusgebieden geselecteerd als de belangrijkste om een solide basis te leggen voor het GenAI-veld in uw organisatie. Aanvullende gebieden kunnen echter ook relevant zijn voor uw bedrijf.

 

Definieer uw GenAI speelveld

OPPORTUNITEITEN

Generatieve AI (GenAI) zal bedrijven revolutioneren door geavanceerde AI-technologieën toegankelijker te maken, waardoor transformerende klantervaringen en zelflerende toepassingen mogelijk worden. Ontdek de specifieke kansen die GenAI voor uw bedrijf biedt.


 

Ga aan de slag

SHOWSTOPPERS

Hoewel AI talloze mogelijkheden biedt, is het essentieel om de uitdagingen te erkennen die u als bedrijf moet navigeren. Er zijn twee belangrijke beperkingen om rekening mee te houden.  

Ga aan de slag

KRUISPUNTEN

GenAI creëert verschillende onduidelijke situaties of ‘kruispunten’, waarvoor de gevolgen van Gen AI nog niet helemaal duidelijk zijn. In die gevallen staan een zorgvuldige exploratie en strategische planning centraal.
 

Ga aan de slag

Laat u inspireren

Benieuwd naar wat AI voor jou kan doen? Ontdek de mogelijkheden met onze deskundige begeleiding.

Gratis intake

Geïnteresseerd in AI maar weet je niet waar te beginnen? Ontdek de mogelijkheden met expert Wim Codenie.

Vraag een gratis online intake aan

Keynote presentatie

Geniet van een gratis keynote én intakegesprek om je te helpen het volledige potentieel van AI te ontdekken.

Boek een keynote presentatie

Nieuwsbrief

Start met onze nieuwsbrief, vol met inzichten en tips speciaal voor beginners in AI.

Abonneer je op onze nieuwsbrieven

Ga aan de slag

Ontdek geavanceerde AI-technieken en implementeer krachtige oplossingen met onze diepgaande begeleiding.

Strategische begeleiding

Ontvang strategische begeleiding van onze experts, maak je persoonlijke GenAI-plan en begrijp de voordelen en risico's van GenAI.

Neem contact op met onze expert

Deskundige ondersteuning

Ontvang diepgaand technologisch advies van AI-experts en neem deel aan gezamenlijke innovatieprojecten met industriële collega's.

Neem contact op met onze expert

Download de Sirris GenAI Insight Chart en bepaal het GenAI speelveld van jouw bedrijf

Gerelateerde artikels

Industrie 4.0 in hogere versnelling door (Gen)AI-technologie

De vierde industriële revolutie – Industrie 4.0 - zit wereldwijd in een stroomversnelling, omdat geconnecteerde slimme machines, AI- en datatoepassingen en cyber-fysieke productiesystemen een hoge ...

 

Lees het artikel

Versterk uw bedrijf met Generative AI: neem deel aan project LISA

Generative AI maakt een steile opgang, met ‘large language models’ (LLM’s) op kop. Deze technologieën bieden de mogelijkheid om bestaande functionaliteiten op een nieuwe manier te implementeren, zoals ...

 

Lees het artikel

Onze experten