Smart product innovation

Smart product innovation

Slimme en geconnecteerde producten effenen de weg naar een gedigitaliseerde toekomst. Bent u er klaar voor, maar weet u niet zeker hoe u dat moet aanpakken? Ontsluit het potentieel van digitale technologie voor uw producten met Sirris aan uw zijde. Dankzij onze ervaring en onze expertise inzake ontwikkeling van slimme producten zet u de juiste stappen vooruit en geeft u uw innovatie een boost. 

Contacteer ons

Smart & connected products

Blijf relevant

Succes vandaag is geen garantie voor morgen. Als gevolg van mondiale concurrentie, snelle commoditisering van producten en een toenemende vraag vanwege de markt naar nieuwe slimme en geconnecteerde oplossingen, is er geen tijd voor zelfgenoegzaamheid. Ons advies: blijf relevant door uw producten uit te breiden met slimme features, digitale diensten en een data-enabled aanbod. De kansen liggen voor het grijpen.

Creating smart products together

Wat is uw volgende stap?

Dat u kansen moet grijpen is gemakkelijk gezegd, maar wij helpen u ook bij de uitvoering van concrete projecten. Dus als u geen ervaring hebt met digitale technologie en businessmodellen voor slimme producten, als u inspiratie zoekt om met productideeën te komen, meer expertise nodig hebt of hands-on begeleiding wilt bij het uitwerken van een succesvolle oplossing, dan mag u zeker bij ons aankloppen. 

Begeleiding, conceptvalidatie en technologische expertise

Profiteer van op maat gesneden, pragmatisch en onafhankelijk advies om uw ontwikkeling van slimme producten op het juiste spoor te houden.

Begeleiding: van idee tot industrialisatie

Schrijf u in voor masterclasses en persoonlijke coaching m.b.t. de richting die u met de ontwikkeling van slimme producten uit wilt gaan. Wij helpen u uw productroadmap op te stellen, risico's en kansen op te sporen, een ontwikkelingsplan uit te werken en de juiste industriële partners te vinden. 

Validatie van concepten voor slimme producten

Krijg ondersteuning bij conceptuele ontwikkeling en conceptvalidatie. Wij helpen u de waarde en haalbaarheid van uw ideeën te bewijzen door oplossingen uit te werken en proof-of-concepts en demonstrators te bouwen in onze labs.

Expertise in cruciale technologiedomeinen

We gaan zowel over software als over hardware. Datawetenschap, connectiviteit, cyberbeveiliging, cloud, sensing en embodiment design, we bieden het allemaal. Onze systeemarchitecten en domeinexperts zorgen ervoor dat de puntjes op de i worden gezet.

Onze competenties

Management van slimme & digitale producten

Nieuwe concepten van slimme producten bedenken die toegevoegde waarde creëren met digitale technologie.

Cloud & applicaties

Gebruikmaken van cloud, apps en API's voor softwaretoepassingen rond uw slim product.

Embedded & geconnecteerde systemen

Sensoren, dataverwerking en connectiviteit integreren in een haalbaar embedded systeemontwerp voor uw slim product.

Data-analyse & AI

De data die aan de rand of in de cloud in uw slim product worden gegenereerd exploiteren m.b.v. geavanceerde data-analyse en AI-technieken.

Cyberbeveiliging

De veiligheid van uw slim product waarborgen, van ontwerp tot gebruik.

Mechanica & embodiment design

Mechanische integratie en embodiment design toepassen om de weg te effenen voor de industrialisatie van uw slim product.

Mannelijk hand scrolt over tablet met  hologram van aan smart products gerelateerde pictogrammen

Laat u inspireren

De wereld digitaliseert in een ongekend tempo. Slimme producten en IoT worden steeds gewoner. En toch weten veel productbedrijven niet welke tastbare mogelijkheden dit voor hen kan bieden.

Onze Sirris Smart Product experts analyseerden meer dan 150 slimme producten en welke mogelijkheden bedrijven hebben om hun aanbod te innoveren en hun producten slim te maken. We hebben verschillende oplossingen en scenario's gebundeld, zodat u een aanpak kunt vinden die past bij uw bedrijf.

Download de Smart Product Inspiration Guide

Verken de online Smart Product Inspirator

Ontdek 15 cases van bedrijven zoals het uwe

 

Pieter Beyl

Staat u te popelen om uw producten slimmer en geconnecteerd te maken?

Pieter Beyl, onze Smart Products Advisor, bespreekt graag de mogelijkheden om uw ideeën in praktijk te brengen.

Neem contact op