Intellectuele Eigendom

Sirris Patent Cell

Sirris als het collectief centrum voor de technologische industrie participeert in diverse innovatieprojecten samen met de bedrijven. In deze projecten wordt niet enkel een nieuw proces of product ontwikkeld maar ook heel wat intellectuele eigendom (IP) gegenereerd. Dankzij de jarenlange ervaring in innovatie ontwikkelde Sirris een praktische expertise in de omgang met IP.

De octrooicel is er voor u

Zowel kleine ondernemingen als grote industriële groepen uit alle sectoren van de technologische industrie kunnen onze assistentie vragen bij IP-problemen. Onze dienstverlening gaat van het verstrekken van korte eenvoudige adviezen tot het uitwerken en ondersteunen van innovatie trajecten.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het opzoeken van informatie over IP en hoe de IP-databases te gebruiken om er informatie over technieken, concurrenten of markten uit te halen.

Meer lezen over onze IP-dienstverlening ...

IP - een breed domein

Wenst u meer te weten over intellectuele eigendom, de tools en databases, bestrijding van namaak etc.? Wij verzamelen voor u een hele reeks nuttige links, adressen en databanken.

Op onze blog kunt u de artikels over dit onderwerp volgen die we regelmatig publiceren. Onderaan deze pagina vindt u steeds de meest recente van die blogs. Als u deze artikels liever in uw mailbox krijgt, schrijf dan in op onze nieuwsbrief.

Op Techniline, onze bibliotheek aan artikels, publiceren onze experten een waaier aan artikelen over Intellectuele eigendom. Abonneer u op ons wekelijkse Techniline newsletter.

Webcasts intellectuele eigendom

Het Octrooiteam heeft in samenwerking met experts korte webcast video’s ontwikkeld over een aantal thema’s rond intellectuele eigendom, octrooien en dergelijke meer. Deze pagina biedt een bondig overzicht.

Met dank aan

De octrooicel van Sirris werd dankzij de steun van de FOD Economie gecreëerd. 

 

Ze kreeg in 2002 het statuut van Patlib-centrum (Patent Library), door de European Patent Office.

 

PATLIB

 

Om meer te weten te komen over de werking van octrooicellen, bekijk deze video.

Please contact