Webinar

Succesvol innoveren met slimme producten en IoT

U hebt een idee voor een slim product, maar vraagt zich of het wel rendabel en haalbaar is? Of misschien wilt u een stap naar slimme producten zetten en weet u gewoon niet hoe eraan te beginnen? Met dit webinar laten we voor het derde jaar op rij twee bedrijven aan het woord over hun zoektocht naar een succesvol slim product en vertellen we hoe we bedrijven in die zoektocht ondersteunen.

Slimme producten en IoT zijn niet meer te negeren voor wie vandaag fysieke producten bouwt: de technologische mogelijkheden en marktopportuniteiten evolueren snel. Tijdig schakelen is dus van belang, maar voor u volop aan het bouwen slaat, wil u wel weten op welke oplossing u wil inzetten, welke waarde die biedt voor uw klant, welke technologie en expertise u nodig heeft om dit te realiseren en of het wel allemaal haalbaar is. Voor heel wat bedrijven werken die vele vragen verlammend.

Doel

Met dit webinar willen Sirris en Imec productbouwers informeren over hoe ze sneller tot een sterker idee voor een slim product komen. We laten ook twee bedrijven zelf aan het woord over hoe zij hun slimme product innovaties aanpakken: Pattyn en Ethernetics. Deze inspirerende bedrijfscases en een aansluitend overzicht van de ondersteuning die Sirris en Imec bieden helpen u op weg om succesvol te innoveren met slimme producten en IoT.  

Voor wie?

  • Productbouwers die exploreren welke slimme oplossing ze op de markt willen brengen. Dit kunnen gevestigde bedrijven zijn of startende bedrijven en het kan gaan om het slimmer maken van een bestaand product of om een volledig nieuw slim product.
  • Wie binnen het bedrijf voortrekker is bij de exploratie van nieuwe producten: bedrijfsleiders, product/innovation managers, R&D managers, …

Programma

  • Waarde in slimme producten
  • Slimme productinnovatie bij Pattyn (verpakkingsmachines)
  • Slimme productinnovatie bij Ethernetics (contactdozen voor datacenters)
  • Uitdagingen in slimme productexploratie
  • Uw volgende stap als bedrijf

De voertaal van deze workshop is Engels

Dit webinar kadert binnen het COOCK-project ‘Oriënteren en beslissen in slimme productexploratie’. Meer info over dit project vindt u op de projectpagina.

Datum

03 februari 2023 13:00 - 15:00

Prijs

Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is vereist

Contactpersoon

Lees meer over deze expertise

Partners

In samenwerking met
Gefinancierd door

Datum

03 februari 2023 13:00 - 15:00

Prijs

Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is vereist