Stijn Vanorbeek & Peter Verhasselt - Hyperscale & Microcare

Stijn Vanorbeek over hyperscale/microcare business in VS en Europa

29 oktober 2019
Artikel
Peter Verhasselt
Nick Boucart
Hyperscale en Microcare zijn de belangrijkste drivers van de digitale economie. Centraal staan schaalbare online diensten die op een klantgerichte manier de job-to-be-done van consumenten of businessgebruikers invullen. Hoe kijken beslissingsnemers hiernaar? We vroegen het aan Stijn Vanorbeek, succesvol Belgisch ondernemer, nu in de VS.

Na een geslaagde hardware venture (FX Motion, nu Ross Robotics) is Stijn Vanorbeek partner bij K5 Ventures, een early stage venture fonds and funding platform in Californië. Hij bezit de unieke combinatie van het profiel van een sales persoon, een CTO én een product manager, en kan als geen ander de vergelijking maken tussen Europa en de VS.

Lees het interview nu op Bloovi

 

Over Hyperscale & Microcare

In deze interviewreeks zoomen Peter Verhasselt en Nick Boucart van Sirris in op de essentie van digitale business: schaalbare online diensten. Niet software of de zoveelste technologiehype staat daarbij centraal, wel het vermogen om schaalbaarheid en klant-centriciteit te combineren. Hun boek 'Hyperscale& Microcare’ kan je hier bestellen.

 

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be