Ontdek onze medtech-expertise op MINDSEED!

07 april 2022
Artikel
Hilde Krikor
Olivier Gramaccia

Anno 2022 gaat er heel wat aandacht naar neurotechnologie en neurowetenschappen. Zowat dagelijks worden zowel in de industrie als academische wereld nieuwe toepassingen ontdekt. Op 27 april toont MINDSEED van NeuroTech Leuven geïnteresseerden de state of the art in dit domein en vormt een schakel voor experts ter zake. Ook Sirris is van de partij!

Micro- en nanotechnologie, artificiële intelligentie, robotica, nieuwe productietechnologieën en big data hebben een grote impact op alle bedrijfssectoren, en misschien nog wel het meest in health en life sciences. In combinatie met steeds verder groeiende biologische inzichten en ontdekkingen leidt dit tot innovaties die onze gezondheidszorg drastisch kunnen veranderen. Een event als MINDSEED kan hier alleen maar toe bijdragen, en ook Sirris draagt haar steentje bij om bedrijven te ondersteunen.

Versnel uw medtech-project

Sirris helpt medtech-bedrijven om hun technische innovatie te ontwikkelen. Van idee tot product, wij kunnen u helpen te innoveren in uw specifieke markt. Ons team van experts, onze specifieke infrastructuur en testlabo’s kunnen helpen een maximale impact te bereiken met minimale doorlooptijd. 

Binnen onze Product Development Hub biedt Micro Products Lab brede competentie en hightech infrastructuur voor miniaturisatie in productontwikkeling. Onze experts bieden vier hoofdgebieden van technologische expertise:

  • microbewerking (bijv. microfrezen en draadvonken)
  • microreplicatie
  • microprinten
  • metrologie op microschaal

Het Micro Products Lab biedt gerichte hulp en is in staat oplossingen te ontwikkelen in specifieke toepassingsgebieden, waaronder:

  1. Engineering voor de gezondheidszorg, inclusief microfluïdica en speciale tooling
  2. Vervaardiging en replicatie van kleine componenten
  3. Functionalisatie van het oppervlak
  4. Polymeeroptiek
  5. Micromechanica
  6. Plastronics (integratie van elektronica in kunststof producten)

Bij elke stap van uw innovatie kunnen wij u bijstaan. U leest er alles over hier.

Al dit moois kunt u live komen ontdekken op onze stand tijdens NeuroTech Leuven MINDSEED op 27 april (18:30-23:00)!
Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Meer info over NeuroTech Leuven MINDSEED en de mogelijkheid tot inschrijving vindt u hier.

(Bron beeld bovenaan: www.ntxl.org)

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be