Model 'economische snijsnelheid' in praktijk gebracht

26 april 2022
Artikel
Samuel Milton

Op het online platform 'Modelgebaseerd bewerken' vindt u rekenmodellen om de economische snijsnelheid te bepalen met behulp van informatie uit de standtijdsrechte(n). Dit geeft u de mogelijkheid om het meest kostenefficiënte verspaningsproces te selecteren. Om de praktische implementatie van de rekenmodellen te ondersteunen, organiseren we opleidingen.

We bieden u de keuze tussen twee 'opleidingen':

  1. Een workshop (van een halve dag), waarbij enerzijds de theoretische basis van het rekenmodel wordt toegelicht, anderzijds de praktische implementatie op een draaibank wordt gedemonstreerd. Na de workshop kan een deelnemer binnen de eigen onderneming zelf aan de slag gaan.
  2. Een masterclass bestaande uit drie sessies (drie keer een halve dag), waarbij we niet enkel theorie en praktijk demonstreren, maar ook een individuele begeleiding binnen uw onderneming voorzien. Na de masterclass beschikt u reeds over de eerste geoptimaliseerde draaioperaties.

Het online platform 'modelgebaseerd bewerken' werd ontwikkeld in het kader van het COOCK-project 'Modelgebaseerd bewerken', dat recent werd opgestart met de steun van VLAIO.

Meer informatie over onze expertise

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be