Haal uw inspiratie rond smart manufacturing op SMAFACC

30 juni 2022
Artikel
Peter ten Haaf

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar vindt SMAFACC ook in 2022 plaats: op 20 september zal het gratis congres rond smart manufacturing opnieuw neerstrijken in het Limburgse Thor Central. Het event is bedoeld om op een laagdrempelige manier in contact te komen met de verschillende aspecten van slimme productie. Als partner van het event zullen Sirris en Agoria erbij zijn.

Organisatoren Thor Park, YOUNG VOM, Stad Genk van dit gratis event hechten er veel belang aan bedrijven de mogelijkheid te geven om mee te evolueren en zich voor te bereiden op de toekomstige manier van productie.

Met de snelle evolutie van technologie willen ondernemingen op de hoogte zijn van de nieuwe technieken op basis van automatisering en gegevensuitwisseling, en dan liefst nieuwe praktische inzichten, waarmee ze onmiddellijk aan de slag kunnen in hun eigen bedrijf.

SMAFACC stelt negen sprekers voor om verschillende kanten van smart manufacturing te belichten. Zij stellen via een keynote speech of praktische case hun eigen idee en perspectief voor. Het event geeft u de kans om te netwerken met andere bezoekers en om kennis op te doen om te implementeren in uw eigen bedrijf. Om dit te ondersteunen, staan verschillende booths opgesteld die eveneens allemaal te maken hebben met slimme productie.

Interesse om deel te nemen aan SMAFACC op 20 september? Het programma, praktische details en de mogelijkheid om in te schrijven vindt u hier!

Meer informatie over onze expertise

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be