Christophe Michiels

Senior Engineer Smart and Digital Factory

Vraagt u zich af wat u bij Industrie 4.0 te winnen hebt en hoe u daar aan begint? Het is mijn missie om samen met u de antwoorden te vinden. Ontdek bijvoorbeeld nieuwe technologieën voor digitale werkinstructies of ondersteunende remote technologieën om uw machines te connecteren en gegevens te verzamelen. Met deze gegevens opent u de deur naar nieuwe kansen voor uw bedrijf.

Factory 4.0, Boosting Human Capital 21, Operator 4.0 en Cyber Security 4.0 zijn enkele van de meest recente projecten waarbij ik betrokken was.  

Expertise

  • IIoT – (legacy) machines/productie connecteren
  • Operatorondersteuning (digitale werkinstructies klassiek en geavanceerd (AR, VR)
  • OT-cyberveiligheid

Werkervaring

In mijn loopbaan heb ik op verschillende hooggespecialiseerde domeinen gewerkt: ontwikkeling en productie van industriële grootformaalprinters (bij Mutoh Europe), ontwikkeling van laadpalen voor elektrische auto’s (bij BeCharged) en ontwikkeling van middleware om robots van verschillende merken te bedienen (bij Zorabots). Sinds 2019 gebruik ik deze ervaring bij projecten in het departement Smart and Digital Manufacturing van Sirris. 

Studies

  • Industrieel ingenieur (KHBO Oostende 1992)

Professioneel motto

“Er bestaan geen domme vragen.”

Leuk weetje

Wanneer ik geen nieuwe zaken van You Tube aan het leren ben, hou ik me graag bezig met wandelen, lezen en het beluisteren van podcasts.

Een vraag, contacteer Christophe Michiels