Anna Hristoskova

Senior Expert Distributed Intelligence, PhD

Heel nieuwsgierig van aard, wil ik graag de uitdagingen en behoeften van bedrijven begrijpen en mijn kennis in verschillende technologische domeinen uitbreiden. Ik heb R&D ervaring op het gebied van veilige & gedistribueerde AI, IoT, semantiek & ontologie engineering, data-analyse, beslissingsondersteuning, en privacy-beschermende data-uitwisseling in domeinen zoals slimme en verbonden producten, energie & duurzaamheid, logistiek, supply chains, mobiliteit, smart cities, en smart health. Staat u voor een soortgelijke uitdaging? Neem dan contact met me op en we gaan er met technologie tegenaan.

Expertise 

  • Veilige en gedistribueerde AI
  • Privacybescherming en veilig delen van data
  • Semantiek en ontologie-engineering

Werkervaring

Van 2013 tot 2015 werkte ik als postdoctoraal onderzoeker verbonden aan de Vakgroep Informatietechnologie van de Universiteit Gent (iMinds). Vervolgens richtte ik me op industriële valorisatie als onderzoeks- en innovatiemanager inzake cyber-fysieke systemen aan de Universiteit Antwerpen, verbonden met iMinds en Flanders Make. 
Sinds ik in 2016 bij Sirris begon, ben ik een klankbord geweest voor tal van ondernemingen en ben ik actief geweest in grote Europese R&D-programma's, evenals in nationale VLAIO- en Innoviris-projecten.

Studies

PhD (2013) en MSc (2008) in Computer Science Engineering aan de Universiteit Gent.

Quote

"Het moeilijkste is de beslissing om te handelen, de rest is louter volharding" – Amelia Earhart


 

Een vraag, contacteer Anna Hristoskova