Webinar

Digitale werkinstructies

Digitale werkinstructies maken het mogelijk om de opleidingsduur van operatoren te verkorten, de kwaliteit te verbeteren en de productiesnelheid te verhogen. De systemen hebben elk hun eigen sterktes en kennen verschillende toepassingen. Dit webinar maakt u wegwijs in digitale werkinstructies en de integratie ervan in uw fabriek.

Digitale werkinstructies hebben een duidelijke meerwaarde tegenover papieren instructies. Digitale werkinstructiesystemen versnellen het leerproces, doen de foutenlast dalen en verhogen de productiviteit. Als gevolg hiervan wordt ook crosstraining van medewerkers gemakkelijker. Daarnaast vereenvoudigen digitale werkinstructiesystemen ook de taken van de stafmedewerkers voor de aanmaak en het beheer van de instructies.

De meest gebruikte digitale instructiesystemen zijn bovendien goed betaalbaar, waardoor elk productiebedrijf eigenlijk een pilootproject met digitale werkinstructies moet overwegen.

Programma

  • Introductie tot het thema - overzicht state of the art
  • Praktijkvoorbeelden
  • Aandachtspunten, tips & tricks voor praktische uitrol

Let op: voertaal is Engels.

 

De European Digital Innovation Hubs (EDIH) WalHub, waarin Sirris betrokken is, wil de digitale transformatie van maakbedrijven in Wallonië versnellen via vier sleuteltechnologieën: AI, IoT, HPC en cybersecurity. Dit binnen het kader van het 'Industry of the Future'-programma van Digital Wallonia.

 

WalHub

 

 

Co-funded by:

Co-funding Europe
 
Wallonie

 

Datum

10 mei 2023 13:30 - 15:30

Prijs

gratis, maar registratie is verplicht

Contactpersoon

Lees meer over deze expertise

Datum

10 mei 2023 13:30 - 15:30

Prijs

gratis, maar registratie is verplicht