Webinar laat u gluren bij uw digitaliserende buren

17 augustus 2023
Artikel
Christophe Michiels

'Samen digitaal' brengt digitaliseringsverhaal van drie productiebedrijven

Bent u bezig met de digitale transformatie binnen uw organisatie, maar stuit u op weerstand bij werknemers? Wilt u graag leren hoe andere productiebedrijven uit de voedings-, textiel- en houtverwerkende sectoren succesvol hebben gedigitaliseerd met een mensgerichte aanpak? Dat kan op 25 oktober 2023 tijdens het gratis webinar 'Samen Digitaal'.

Tijdens dit online event delen we het boeiende digitaliseringsverhaal van drie toonaangevende productiebedrijven. Ontdek hoe zij met de ondersteuning van de organisatiedeskundigen van Workitects obstakels hebben overwonnen en samen met hun werknemers een succesvolle digitalisering hebben doorgevoerd.

Naast de drie bedrijfsgetuigenissen uit voedings-, textiel- en houtverwerkende sectoren staan ook nog een introductie, meer uitleg over het theoretische kader en al een blik op de toekomst op de agenda.

Het webinar 'Samen digitaal' wordt georganiseerd door Flanders FOOD, Workitects, Sirris, ILVO, Alimento, Cobot en WoodWize, en vindt plaats op 25 oktober (10:00-11:00 uur). Deelname is gratis, maar registratie is vereist. Meer info vindt u op de website van Workitects. Inschrijven kunt u hier.

(projectfoto - bron: Flanders FOOD)

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be