Overzicht publicaties en datasets rond windenergie

Artikel
Bram Cloet

Het project PHairywinD is een Belgisch academisch netwerk over offshore windenergie voor jonge onderzoekers als springplank naar academische uitmuntendheid, industriële interactie en internationale uitstraling. Dit netwerk voor gegevensuitwisseling is de bestemming bij uitstek voor alle onderzoekers die werkzaam zijn op het gebied van windenergie. De datapool met publicaties en datasets is nu online.

Het doel van PHairywinD is een overzicht te geven van voor het vakgebied relevante datasets. Deze datasets zijn al openbaar beschikbaar of gegenereerd door onze Phairywind doctoraatsstudenten. Wilt u uw onderzoek bevorderen of de energie-efficiëntie in de windindustrie verbeteren? De PhairywinD-datapool heeft voor elk wat wils.

Sirris zet zich in om deze datapool te onderhouden en bij te werken, zodat u toegang heeft tot de nieuwste en meest relevante datasets. We nodigen u uit om onze verzameling datasets te verkennen en samen te werken met onze doctoraatsstudenten om de grenzen van het windenergieonderzoek te verleggen.

Naar datapool

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op voor vragen, datasets of aanvullende publicaties die u met de gemeenschap gedeeld wilt zien.

Sluit u aan bij onze missie om het onderzoek in de winenergiesector te verbeteren!

Meer informatie over onze expertise

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be