COBOFIN robotic sanding and deburring

Ontdek mogelijkheden cobotschuren tijdens Expert Class op Machineering

Artikel
Jan Kempeneers

Collaboratieve robots worden vandaag voor heel wat verschillende taken ingezet. Vaak worden ze echter niet gebruikt omwille van hun collaboratieve eigenschappen, maar vanwege hun gebruiks- en programmeergemak. Het schuren en ontbramen van werkstukken is een interessant voorbeeld van zo'n toepassing waarvoor cobots bijzonder geschikt zijn.

Bij kleine series is een hoge mate van flexibiliteit en instelbaarheid vereist. Dit is waar cobotschuren echt het verschil kan maken. Tijdens onze Expert Class op de technologiebeurs Machineering 2023 gaan we dieper in op de huidige en toekomstige mogelijkheden van cobotschuren.

Tijdens deze Expert Class zullen we de belangrijkste voordelen van cobotschuren bespreken, zoals hun flexibiliteit, consistentie in de kwaliteit en bewerkingstijd. Daarnaast zullen we enkele voorbeelden van toepassingen van cobotschuren laten zien. We gaan dieper in op de mogelijkheden van cobotschuren voor kleine series en hoe deze technologie kan worden gebruikt om de efficiëntie van uw productieproces te verbeteren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van cobotschuren en hoe deze technologie uw bedrijf kan helpen? Kom dan zeker even langs op onze Expert Class op 29 maart om 13u30 tijdens Machineering in Brussels Expo.

Meer informatie over onze expertise

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be