Meld u vandaag nog aan voor het MedTech Accelerator®-programma!

Artikel
Ludwig De Locht

U bent een medtech-ondernemer en u wilt een versnelling hoger schakelen in uw project? Dan is MedTech Accelerator® 2023 precies wat u nodig hebt! Aanvragen kunnen tot 10 maart 2023 worden ingediend.

MedTech Accelerator® biedt u zes maanden lang, van april tot oktober, de nodige hulp om wegwijs te worden in het complexe kluwen van de healthtech-sector. Het programma daagt u uit op belangrijke kwesties, zoals klantontwikkeling, commerciële levensvatbaarheid, prototypering en productvalidering, CE-markering en gezondheidseconomie, en bedrijfsbestuur.

Het programma behelst verschillende formats om u op weg te helpen, waaronder collectieve workshops, op maat toegesneden commerciële en technische coaching, presentaties voor een panel van experts, netwerkingsessies met vakgenoten en alumni, en vooraf geselecteerde meetings met belangrijke stakeholders. Sirris werkt voor dit programma samen met lifetech.brussels, en stelt de experts en de begeleiding ter beschikking om u te coachen bij uw technologische uitdagingen, met de steun van Innoviris.

Voor wie?

Het programma is bedoeld voor in Brussel gevestigde medtech-bedrijven met oplossingen waarvan het maturiteitsniveau tussen CRL2-TRL2 en CRL4-TRL4 ligt. Ook start-ups die op het punt staan te worden opgericht of minder dan vijf jaar oud zijn, worden aangezet om een aanvraag in te dienen.

Mis deze ongelooflijke kans niet om een versnelling hoger te schakelen in uw medtech-project! Bezoek de website lifetech.brussels voor meer informatie en dien vandaag nog uw aanvraag in!

 

 

Meer informatie over onze expertise

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be