Schunk iTENDO2 process monitoring system

Kom kennismaken met Schunks nieuwe procesbewakingssysteem

25 januari 2023
Artikel
Samuel Milton
Peter ten Haaf

Op 7 februari 2023 organiseert Schunk, fabrikant van klemtechnologie, in samenwerking met Sirris een evenement om het iTENDO2 procesbewakingssysteem te demonstreren. Alle liefhebbers van bewerkingsprocessen zijn welkom!

Schunk is een toonaangevend bedrijf in de wereld van klemtechnologie voor werkstukken. Daarnaast is het bedrijf ook producent van technologische oplossingen voor digitalisering in de metaalverspaningsindustrie. Op dit evenement zal men iTENDO, de nieuwe Schunk-technologie voor het meten van processtabiliteit, demonstreren. Met de real-time datacommunicatie van iTENDO wordt procesoptimalisatie eenvoudiger zonder de traditionele ‘trial and error’ aanpak.

Tijdens dit evenement zal men een korte presentatie geven over de specificaties, kenmerken en voordelen evenals een praktische demo voor freestoepassingen. Vervolgens is er tijd om ideeën uit te wisselen of vragen te stellen onder het genot van een hapje en een drankje.

Het evenement vindt plaats op de Sirris-vestiging in Diepenbeek op 7 februari. Er zullen twee sessie georganiseerd worden: een van 11h00 tot 14h00 en een van 16h30 tot 19h30. Deelname aan dit evenement is gratis. Inschrijven is echter vereist want de plaatsen zijn beperkt. Bevestig zeker uw aanwezigheid aan de hand van dit inschrijvingsformulier vóór 30 januari 2023. Vergeet niet de sessie die u wilt bijwonen te vermelden.

Image: Schunk

Meer informatie over onze expertise

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be