Circulariteit in tech-industrie leert u van voorlopers

20 april 2022
Artikel
Thomas Vandenhaute

Laat u inspireren door circulaire frontrunners tijdens 'RE-VALUE - Realizing circularity in the tech industry'! Via verschillende getuigenissen en een panelgesprek zal u leren hoe andere bedrijven stappen zetten richting een circulaire economie. Ze laten zien dat het meer omvat dan enkel recycling. Voor veel producten bieden hergebruik, herstel, opwaardering, herfabricage, herbestemming en hergebruik een groot potentieel op waardebehoud en verlaging van de milieu-impact. Mis deze getuigenissen vanuit de binnenste cirkels van de circulaire economie niet!

De circulaire economie is een van de belangrijkste gamechangers voor de industrie vandaag. Het doel is behoud van de waarde van producten, componenten en materialen in de economie voor zo lang mogelijk en zo compleet mogelijk, en tegelijk opschaling creëren met een minimale impact voor milieu en klimaat. Nieuwe circulaire bedrijfsmodellen garanderen innovatie doorheen de waardeketen en creëren tal van jobs. Voorlopende bedrijven vertalen proactief de circulaire kansen naar concrete bedrijfscases en vormen zo hun vaak nieuwe markten.

Benieuwd wat de circulaire economie kan betekenen voor uw bedrijf? Leergierig naar hoe maakbedrijven circulaire strategieën toepassen om toegevoegde waarde te capteren? Tijdens dit online event ontdekt u hoe voorlopers uit binnen- en buitenland werk maken van circulaire kansen en leert u van hun best practices.

Interesse om deel te nemen aan het gratis online event 'RE-VALUE- Realizing circularity in the tech industry' op 31 mei (9:00-11:30)? Registreer u dan snel, want het aantal plaatsen is beperkt!

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be