Bezoek Borit en Geysen Academy, koplopers van groene en mensgerichte maakindustrie

25 mei 2022
Artikel
Benjamin Denayer

Op 9 juni kunt u op bezoek bij twee industriële toppers uit de Kempen. U krijgt tijdens dit gecombineerd bedrijfsbezoek de uitzonderlijke kans om diep in de interne keuken te kijken van twee maakbedrijven die een sterke focus op duurzaamheid en een mensgerichte aanpak weten te vertalen in economisch succes. Een formule die u vast en zeker zal aanspreken!

De bedrijven die u tijdens dit bezoek zullen rondleiden en inspireren, zijn:

  • Borit uit Geel. Deze Factory of the Future transformeert metalen coils tot core elementen om waterstof om te zetten in elektriciteit. Bij de productie zoeken haar medewerkers continu de grenzen op van wat technologisch haalbaar is en maken ze volop gebruik van data die ze meten. Hightech Industry 4.0 in een groen kleedje!
  • Geysen Academy uit Westerlo. In dit bedrijf maakt u kennis met een state-of-the-art opleidingscentrum, bestaande uit een vaste en mobiele minifabriek, tientallen testborden, machines, eventruimtes, …. Kortom, dat is hoe upskilling in een Industry 4.0-context eruitziet.

Dit dubbele bedrijfsbezoek is vooral bedoeld voor CEO’s en productieverantwoordelijken van Vlaamse kmo’s die aan de hand van concrete voorbeelden de precieze betekenis en de economische meerwaarde van Industry 4.0 willen ontdekken. Dankzij het Industriepartnerschap is deelname gratis.

Sirris en Agoria organiseren dit bedrijfsbezoek in het kader van de What’s Up What’s Next Roadshow.

Wilt u er op 9 juni ook bij zijn? Schrijf u snel in!

Meer informatie over onze expertise

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be