Hoe een QRM-project implementeren?

De QRM Institute Silver® training koppelt de theoretische kennis van de QRM-beginselen aan praktische toepassingen via oefeningen en operationele simulaties.

U wenst een kostengerichte traditionele workshop of supportdiensten om te vormen tot een wendbare QRM-cel organisatie waarbij de verkorting van de doorlooptijden centraal staat?

De QRM Institute Silver® training kan u hierbij helpen. De training wordt in samenwerking met Sirris ingericht en is verdeeld over vier dagen (2 modules van elk 2 dagen); de voertaal is Engels. De training vindt plaats in Parijs op 16 en 17 januari en 20 en 21 februari 2019.

Het certificaat dat u aan het einde van de training ontvangt, getuigt van uw bekwaamheid om een QRM-project mee te helpen implementeren. U bent in staat om een complete analyse uit te voeren volgens de methodologische QRM-beginselen en een project op te starten onder de leiding van een interne QRM Institute referent met Gold-niveau of een externe QRM-consultant.


Als medeoprichter van het QRM Institute biedt Sirris haar leden een korting van 20% voor deze training van hoog niveau.

Meer informatie en inschrijving op : http://fr.quickresponse-enterprise.com/registration-international-session-qrm-institute-silver-course-jan-feb-2019/