XR Academy
Seminarie

XR for Architecture, Design & Engineering

De laatste XR Academy-sessie heeft als thema: XR for Architecture, Design & Engineering. Sirris werkt mee aan het event met een demo van VR-brillen en VR-applicaties.

De XR Academie bestaat uit vijf inspirerende seminaries over XR-technologieën, toegepast in diverse sectoren en is gericht op ondernemers, leidinggevenden, professionals die geïnteresseerd zijn in het potentieel van XR-technologie. Elk seminarie bestaat uit een tweetal keynotes van experts uit de XR-wereld, testimonials van bedrijven, kennis- en overheidsinstellingen die al XR-technologie toepassen en use-cases van (potentiële) XR- applicaties.

Tijdens deze laatste sessie ligt de focus op het gebruik van XR in 'Architecture, Design & Engineering'. XR-technologie kan worden ingezet als een ontwerp- en presentatietool. U kunt XR gebruiken om uw ontwerp te visualiseren en/of direct in een realistische omgeving te ervaren. Dankzij XR kunnen architecten hun modellen op basis van BIM-gegevens eenvoudig renderen om zo klanten virtueel mee te nemen in hun verhaal. Dankzij XR kunt u samenwerken, veilig leren werken,  digital twins van machines creëren om mensen op te leiden, bedrijfsprocessen te optimaliseren, ...

Sirris werkt mee aan de XR Academy met een demo van VR-brillen en VR-applicaties, zoals het leren werken met een verpakkingsmachine of het leren opstellen van een stelling.

Programma

Dit event bestaat uit een gezamenlijk deel en twee verschillende tracks met break-out sessies:

  • TRACK 1: Architectuur & Design
  • TRACK 2: Industrie & Engineering

Achteraf was er een netwerkevent met walking dinner en demo's.

Datum

02 februari 2023 17:30 - 22:00

Locatie

Howest, The Penta
Sint-Martens-Latemlaan 1B
8500 Kortrijk
België

Google maps

Prijs

150 euro (excl. BTW), Sirris-lid: 75 euro (excl. BTW)

Contactpersoon

Partners

In samenwerking met

Datum

02 februari 2023 17:30 - 22:00

Locatie

Howest, The Penta
Sint-Martens-Latemlaan 1B
8500 Kortrijk
België

Google maps

Prijs

150 euro (excl. BTW), Sirris-lid: 75 euro (excl. BTW)

Similar events