IVDR-summary
Seminarie

Toelichting bij nieuwe IVDR-verordening aan ontwikkelaars medische hulpmiddelen voor in-vitrodiagnostiek

26 mei 2022 is de officiële datum voor toepassing van de verordening 2017/746 rond in-vitro diagnostische medische apparatuur (In-Vitro Diagnostic Regulation, IVDR), waarmee de oude IVD directive 98/79/EC vervangen wordt. Fabrikanten en leveranciers van de IVD-sector staan nog voor veel obstakels en onduidelijkheden. Tijdens deze sessie geeft een Qarad-expert in medische hulpmiddelen voor in-vitrodiagnostiek duiding bij de verordening en krijgt u de kans vragen te stellen over uw eigen project of situatie.

In het kader van de volgende vergadering van de begeleidingsgroep van het COOCK-project ‘Medical diagnostics goes micro and smart’ zal een seminarie worden georganiseerd door een van de lidbedrijven. Dit deel van de vergadering staat dus open voor derden en bedrijven die niet bij het project betrokken zijn. Tijdens dit seminarie zullen we focussen op de toepassing van de verordening op microfluïdische chips en op hun conditionerings- en uitleesapparatuur voor diagnostische tests.

Meer info over de spreker (Qarad) en de IVDR-verordening vindt u op onze blog.

 

Voor wie?

Het seminar is bedoeld voor bedrijven die de systemen en toebehoren voor dergelijke medische hulpmiddelen voor in-vitrodiagnostiek vervaardigen, alsook voor hun leveranciers en dienstverleners, en die inzicht willen krijgen in de voorschriften van de verordening.

 

Deelnamekosten

Dit seminarie is gratis voor leden van de begeleidingsgroep van het COOCK-project ‘Medical diagnostics goes micro and smart’. Andere deelnemers betalen 200 euro (excl. BTW).

Datum

24 november 2022 11:00 - 13:00

Locatie

Sirris
Gaston Geenslaan 8
3001 Heverlee
België

Google maps

Prijs

Zie details

Lees meer over deze expertise

Partners

Gefinancierd door
In samenwerking met

Datum

24 november 2022 11:00 - 13:00

Locatie

Sirris
Gaston Geenslaan 8
3001 Heverlee
België

Google maps

Prijs

Zie details

Similar events