Word partner van AI:Unboxed, het jaarevent van Agoria en Sirris op 29 mei

19 maart 2024
Artikel
Marie-France Rousseau

Hopelijk staat woensdag 29 mei al met stip in uw agenda gemarkeerd, want die dag willen we u heel graag verwelkomen op ons jaarlijks Agoria-Sirris ledenevent. Als bezoeker in ieder geval, maar indien u dat wenst misschien ook als partner? Met de ‘business impact’ van artificiële intelligentie als thema zal AI:Unboxed inspiratie aanreiken over een brandend actueel onderwerp dat alle sectoren en bedrijven in het hart van hun activiteiten raakt, en dat niet in het minst heel wat fantastische opportuniteiten creëert.

AI:Unboxed vindt plaats op woensdag 29 mei vanaf 13.30 uur in Brussels Expo. Inhoudelijk wordt het gegarandeerd een boeiende middag met o.a. een keynote van internationale allure uit de wereld van artificiële intelligentie (zijn/haar naam wordt heel binnenkort bekendgemaakt!), een inspirerend panelgesprek, zes interactieve break-outsessies over wat AI heel concreet kan betekenen voor ùw bedrijf en ùw job en, last but not least, een techshow waar een aantal nu al echt bestaande toepassingen van deze technologie zullen worden gedemonstreerd. Kortom, als bezoeker gaat u in ieder geval met een hoofd vol direct bruikbare ideeën naar huis.

Maar misschien wilt u ook de naam van uw bedrijf aan dit event verbinden? Ook dat is mogelijk. In dat geval nodigen we u uit om zo snel mogelijk contact op te nemen met Marie-Sophie Rottier, zodat u met haar de verschillende partnershipformules kunt bespreken. AI:Unboxed is inderdaad een uitstekende gelegenheid om uw bedrijf prominent zichtbaar te maken bij een brede community van beslissingnemers uit de digitale en industriële sector, en om u daarbij sterk te positioneren als positieve ‘believer’ in de kansen die de doorbraak van artificiële intelligentie met zich meebrengt.

Wilt u graag partner worden van AI:Unboxed? Contacteer Marie-Sophie Rottier.

Wilt u zich graag inschrijven als bezoeker van AI:Unboxed? Klik snel door naar het inschrijvingsformulier.

Meer informatie over onze expertise

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be