Uw zoektocht naar flexibele automatisering eindigt in onze application labs

31 juli 2017
Case
Bart Verlinden

Flexibele productieautomatisering, via cobots bijvoorbeeld, is niet zomaar een hype, maar een noodzaak. Toch blijkt de succesvolle implementering ervan geen sinecure. Met onze application labs in Kortrijk en Diepenbeek breidt Sirris haar aanbod en knowhow rond deze vorm van automatisering verder uit. Maak er gebruik van!

De meeste maakbedrijven beseffen ondertussen wellicht dat flexibele automatisering een hefboom naar Industrie 4.0 kan zijn voor hun productie, een hulpmiddel om ook in de toekomst te blijven meespelen. Hoe en waar automatiseringstechnologieën zoals cobots succesvol ingezet kunnen worden is niet altijd eenvoudig te bepalen. Hier kan Sirris u helpen. Niet alleen tonen we u het potentieel voor uw bedrijf en helpen we u bij de implementatie, we bieden ook ondersteuning aan de operatoren om efficiënt te werken met deze flexibele vorm van automatisering.

Mens staat centraal

Sirris helpt bedrijven met de integratie van flexibele automatisering on-site. We leren u hoe uw eigen infrastructuur te verbeteren en hierbij uw operatoren te ondersteunen. Immers, de wisselwerking tussen cobot en operator zal cruciaal zijn voor de succesvolle implementatie, ook op langere termijn.

In onze application labs in Kortrijk en Diepenbeek hebben we een uitgebreid machinepark voor productieautomatisering, waaronder verschillende cobots en randapparatuur (visiesystemen, grijpers, …), voor u ter beschikking, zodat u zelf de mogelijkheden kan ontdekken en testen. Onze ervaren experts geven u hierbij het nodige advies en beantwoorden al uw vragen.

Voor een eerste kennismaking met cobots organiseren we op regelmatige basis workshops in onze application labs. Tijdens deze sessies kunt u hands-on een eerste ervaring opdoen met deze vorm van automatisering. Dit onder deskundige begeleiding van onze experts.

Meer weten? Op onze vernieuwde webpagina vindt u alle informatie over cobots, onze dienstverlening en de state-of-the-art infrastructuur die Sirris in haar twee applicatielabs in Kortrijk en Diepenbeek ter beschikking stelt aan de industrie. De pagina zal voortdurend worden aangevuld en aangepast, zodat u steeds op de hoogte blijft van de activiteiten van onze applicatielabs.

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be