Paar plaatsen vrij voor masterclass 'Cyberveilig in 30 stappen'!

23 september 2022
Artikel
Patrick Coomans
Als bedrijf uw digitale weerbaarheid en vertrouwen opkrikken? Hoe voorkomen dat uw bedrijf wordt opgezadeld met een digitale lockdown of erger? De directe kosten en nevenschade kunnen immers hoog oplopen, met zware gevolgen voor uw onderneming. Een grotere digitale werkbaarheid is een noodzakelijk onderdeel van risicomanagement. Door te investeren in cybersecurity en privacy krijgt het vertrouwen dat uw bedrijf uitstraalt een boost. Grijp nu uw kans om eraan te beginnen!

Klanten vertrouwen u met hun gegevens. Dat vereist dat u er als een goede huisvader mee omgaat, in overeenstemming met de regelgeving, en dus dat u ervoor zorgt dat die gegevens veilig zijn bij u. Anderzijds kennen kmo's zoveel andere prioriteiten en onzekerheden, en is het dikwijls moeilijk om door de bomen het bos te blijven zien als het om cybersecurity gaat. Wanneer doe je 'genoeg' aan cybersecurity?

Uit feedback van ondernemers leerden we dat veel opleidingen over cybersecurity voor hen te theoretisch zijn. Daarom creëerden we speciaal voor u een no-nonsense, uiterst praktische masterclass met 30 haalbare stappen.

Wat komt aan bod?

Tijdens de masterclass leggen we u proefondervindelijk uit wat de drie beleidsassen zijn voor een degelijke risico-gebaseerde aanpak die de fundamentele basis zou moeten vormen voor élk bedrijf. We leggen u bovendien 30 haalbare en onmiddellijk toepasbare stappen uit waarmee u de cyberveiligheid in uw bedrijf naar een aanzienlijk hoger niveau kan tillen. Kunt u daardoor op beide oren slapen en cybersecurity definitief van uw takenlijst schrappen? Uiteraard niet, maar we verzekeren u wel dat als u deze 30 stappen goed toepast, u al een hele mooie balans zal gevonden hebben tussen het risico dat u loopt en de investering die u in cybersecurity doet.

Daarnaast stellen we alles in het werk om alle deelnemers met elkaar te laten kennismaken en maximaal van elkaar te leren. Iedereen komt ruimschoots aan bod om inzichten te delen in een vertrouwelijke sfeer.

De focus ligt op pragmatische, direct toepasbare tips, aanbevelingen en ervaringen. Geen saaie theoretische lessen op een schoolbank, maar een hands-on aanpak met praktische en leerrijke cases uit het werkveld.

Interesse? Contacteer onze experts.

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be