Banner Digital Impact Award 2022

Nieuwe award voor meest impactvolle digitale transformatieprojecten van kmo’s

Artikel
Ludwig De Locht
De succesverhalen van kmo’s die digitaal transformeren zijn een bron van inspiratie voor tal van andere ondernemingen. Vijf organisaties - FeWeb, IMEC, Sirris, Unizo en WTCB - plaatsen via de Digital Impact Awards de meest impactvolle digitale transformatieprojecten van kmo’s in de schijnwerpers. Meedingen kan door voor 30 september uw case in te dienen. De uitreiking heeft plaats op 20 oktober tijdens Digitalize.

De Digital Impact Awards zetten kmo’s in de kijker die op een impactvolle wijze de digitale transformatie van een product, proces of business gerealiseerd hebben. Voorwaarde is dat het project vooral tijdens de laatste twee jaar ontplooid werd door een Belgische kmo. Deze digitale omwenteling moet strategisch ingebed zijn in de bedrijfsdoelstellingen. Projecten kunnen in aanmerking komen voor een 'User Impact Award' of bekroond worden met de 'Innovation Impact Award'.

Awarduitreiking

Een interessante case in uw kmo waarmee u kans wil maken een award in de wacht te slepen? Nog tot 30 september heeft u de tijd om uw digitale transformatieproject in te dienen via www.digitalimpactawards.be.

De uitreiking van de eerste Awards heeft plaats op 20 oktober tijdens Digitalize in Antwerp Expo, het evenement voor het digitaliseren van ondernemingen. Dit event biedt onderdak aan een conferentieprogramma met zo'n 40 lezingen rond digitale transformatie en een vakbeurs met een 100-tal exposanten.

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be