Klaar om privacy en cyberveiligheid om te zetten in sales enablers?

Tatiana Galibus

Health-tech-bedrijven kunnen verwachten dat de eisen voor cyberveiligheid en privacy in de toekomst snel zullen toenemen, aangezien de medische sector in het algemeen een bevoorrecht doelwit van criminele organisaties aan het worden is. Net daarom hebben Sirris en Agoria tijdens de zomermaanden een aantal microlessen gewijd aan het thema van cyberveiligheid als omzetgenerator in health-tech & med-tech. Hoe de theorie in de praktijk omzetten?

U kunt het webinar dat we op 10 augustus organiseerden, op YouTube bekijken.

De volgende stap na dit stukje theorie: hoe kunt u al deze kennis omzetten in concrete daden? Hoe kunt u privacy en cyberveiligheid omzetten in omzetgeneratoren? Bestaan er voorbeelden en use cases? Hoe kunt u eenvoudig starten met ‘privacy dreigingsmodellering’? En waarmee moet u rekening houden als u op internationale schaal wilt uitbreiden? Wat kunt u leren van uw collega's in health-tech en med-tech?

Het antwoord op deze vragen krijgt u tijdens de 3-expert-sessie 'Cybersecurity in health-tech en med-tech' op 23 september in Berchem. Doel van deze workshop is u binnen de kortst mogelijke tijd een maximum aan praktische, onmiddellijk bruikbare informatie te verschaffen.

Als u geintereseerd bent, neem dan contact op met onze expert.

 

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be