Als eerste digitale routeplanner testen?

23 februari 2023
Artikel
Mark Van Pee

Wist-u-dat? Slechts 30 procent van de bedrijven die een digitale transformatie inzette, bereikt ook effectief de vooropgestelde doelen (BCG, 2020)?

Om een antwoord te bieden op deze uitdaging sloeg SBM de handen in elkaar met Antwerp Management School en Sirris om antwoorden, tips en tricks te verzamelen. Het resultaat: de Digitale Routeplanner. Aan de hand van de drie pijlers van een succesvolle digitale transitie reiken we bedrijfsleiders en HR-verantwoordelijken checklists en tools aan om werknemers mee te nemen in het digitale transformatieproces.

Als lid van Sirris krijgt u de kans om als eerste, vóór de bekendmaking aan het grote publiek, door de digitale routeplanner te gaan en uw digitaliseringsprocessen te laten landen. Ga aan de slag met de drie pijlers en zorg ervoor dat medewerkers maximaal betrokken en ondersteund worden voor, tijdens en na het digitale transformatieproces.

Zoals elke tool, blijft de routeplanner evolueren. En hiervoor kunnen we uw hulp gebruiken!
Wil je met de routeplanner aan de slag?  Dan vragen we u via deze link via enkele korte vraagjes uw mening te geven over de website zodat deze geoptimaliseerd kan worden. De respondenten maken kans op een gratis digitaliseringsadvies voor hun bedrijf door Sirris en SBM.

Hoe werkt de digitale routeplanner?

De aanpak bestaat uit drie pijlers: het ontwikkelen van een digitaal toekomstplan voor uw onderneming, het cultiveren van een leercultuur binnen uw bedrijf en het verzekeren dat het werk binnen uw bedrijf werkbaar blijft.

Om deze pijlers om te zetten tot praktische handvatten, werden deze vertaald naar drie checklists gelinkt aan negen vraagstellingen. Deze vraagstellingen zetten de gebruiker aan tot kritische reflectie en verwijzen telkens door naar relevante tips, tricks, hacks en opleidingen die u op weg zetten.

Met de digitale routeplanner zet u in 1-2-3 een eerste stap richting ‘Iedereen mee op de digitale werkvloer’.

Raadpleeg de vragenlijst! 

Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer een tiental minuten duren. Hebt u verdere interesse in een begeleidingstraject en wenst u een advies op maat te ontvangen? Dan kan u uw gegevens achterlaten op de vragenlijst.

De bevraging kan worden ingevuld tot en met 3 maart 2023.

Ook interessant voor u... Wenst u met uw bedrijf een meer diepgaande digitale transformatie in te zetten op de productievloer? Neem dan zeker deel aan de Masterclass Productiedigitalisatie op 31 maart 2023! Meer informatie en inschrijven via deze link.

Meer informatie over onze expertise

Auteurs

Heb je een vraag?

Stuur ze naar innovation@sirris.be