Artificial intelligence

Data and artificial intelligence solutions

In welke sector u ook actief bent, 1 ding is zeker: artificiële intelligentie (AI) is deze drastisch aan het veranderen. Dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, maar ook een wereld aan mogelijkheden. Door gebruik te maken van de kracht van data, helpt het EluciDATA Lab van Sirris u om uw processen, diensten of producten toekomstbestendig te maken en uw concurrentievoordeel te vergroten. Laten we onze krachten bundelen en de voordelen van AI koppelen aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Contacteer ons

Business potential data

Een waaier van mogelijkheden ook voor kmo's

Data en kunstmatige intelligentie zijn niet langer het exclusieve domein van grote techbedrijven. Ze bieden ook voor kleinere marktspelers en KMO's een waaier aan nieuwe mogelijkheden en kansen. Denk maar aan product- en klantenprofilering, machine performance monitoring, of business process optimalisatie.

Toch is het niet eenvoudig om in te schatten hoe AI uw bedrijf ten goede kan komen. Sirris' EluciDATA Lab kan u alle inspiratie, advies en ondersteuning bieden die u nodig hebt. Zelfs als u nog maar net aan uw dataproject begint, kunnen wij u helpen de doelstellingen van uw bedrijf te realiseren met AI - in welke sector of niche u ook actief bent.

Zit er zakelijk potentieel in uw data? Is uw idee voor data-innovatie haalbaar? En welke technologie is het meest geschikt om uw zakelijke uitdagingen aan te pakken? Onze experts helpen u bij het beantwoorden van al deze vragen. U kunt rekenen op hun volledige ondersteuning tijdens de implementatie van uw project, tot en met proof-of-concept realisaties.

Wie heeft baat bij onze AI-oplossingen?

Bedrijven gericht op productinnovatie

Wij zetten, samen met u, uw data aan het werk en herbekijken grondig het ontwerp van uw product of software, de prestaties en de functionaliteiten ervan, om te zoeken naar verbeterpunten, of om aanvullende diensten te ontwikkelen.

Bedrijven gericht op procesinnovatie

Wij helpen u om de efficiëntie, de kwaliteit en de planning van uw industriële processen te verbeteren. Samen pakken we downtime aan, automatiseren we processen en optimaliseren we machineconfiguraties. Door gebruik te maken van de nieuwste inzichten op het gebied van data en AI, stapt u met succes het Industrie 4.0-tijdperk binnen.

Bedrijven gericht op service innovatie

Wij helpen u, als dienstverlener, de deuren te openen naar automatisering en schaalvergroting. We zijn zowel een klankbord als een all-round partner, die u bijstaat van haalbaarheidsstudies tot proofs-of-concept. Zij aan zij zetten we inzichten uit gegevens om in nieuwe inkomstenstromen.

Smarter together

Niemand van ons is zo slim als allen samen

Hoewel het u waarschijnlijk niet aan goede bedoelingen ontbreekt, is de kans groot dat u de vaardigheden, experts, gegevens en infrastructuur mist om effectief onderscheidende producten, processen of diensten na te streven. Sirris vult die leemtes op met een uitgebreid aanbod:

  • Identificeren en valideren van opportuniteiten via haalbaarheidsstudies
  • Het realiseren van een proof-of-concept voor uw bedrijf
  • Een klankbord zijn voor het dataproject van uw team 
  • Zoeken naar complementaire dienstverleners
  • Kennis delen via masterclasses, webinars en workshops
  • U de basisprincipes te laten zien met ons AI Starter Kit Platform

Word lid van de Sirris EluciDATA Community

Word lid van de Sirris EluciDATA Community, een dynamisch netwerk van bedrijven die gepassioneerd zijn over data-innovatie en AI. Onze gemeenschap is toegewijd aan het bevorderen van kennisoverdracht, netwerken en samenwerking, en biedt u een platform om te verbinden, te leren en te groeien met industriële leiders en experts. Maak deel uit van een levendige groep die de toekomst van data en AI vormgeeft.

Kom meer te weten over onze community

AI in de industrie casebook omslagafbeelding

AI in Industry Casebook

Laat u inspireren door diverse projectcases uit de industrie die de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) technologieën illustreren bij het oplossen van concrete problemen. Onze casebook informeert u over de mogelijke toepassingen en exploitatie van uw bedrijfsdata.
Verzegel uw exemplaar

Elena Tsiporkova

Klaar om uw bedrijf te infuseren met AI?

Elena Tsiporkova, onze Data Innovation Program Manager, zet u op het juiste spoor.

Contacteer ons