Cybersecurity mobile service

Cybersecurity for digital services

Aanbieders van SaaS, mobiele apps, onlinemarktplaatsen en andere digitale oplossingen voeren een genadeloze concurrentiestrijd om tegemoet te komen aan nieuwe consumentenbehoeften. Snelheid en efficiëntie zijn de sleutelwoorden, terwijl bij start-ups en scale-ups vaak minder aandacht uitgaat naar cyberveiligheid. Vroeg of laat zullen klanten echter vragen gaan stellen over de beveiliging van hun gegevens, vooral als het om grotere organisaties gaat. Wij zorgen ervoor dat u weet hoe u moet reageren en vertrouwen kunt scheppen.

Contacteer ons

 

Cyber attack

Gemoedsrust als dealbreaker

Cybercriminelen richten vernielingen aan en gaan daarbij steeds agressiever en technisch onderlegder te werk. Het aantal datalekken neemt dan ook toe – en het gaat niet alleen om financiële gegevens. Organisaties zijn zich goed bewust van de risico's en doen een beroep op digitale dienstverleners die strenge cyberveiligheidseisen in acht nemen, zoals de Europese NIS 2.0-richtlijn die eraan komt. Want als er geen vertrouwen is, stopt het gewoon. De enige manier om geen klanten te verliezen en nieuwe klanten aan te trekken is met diensten die veilig zijn door ontwerp

"Het kost 20 jaar om een reputatie op te bouwen, maar een cyber-incident kan dat op een paar minuten allemaal tenietdoen."

Stéphane Nappo, Global CISO of the Year 2018

Cybersecurity workshop

Ontwikkelaars hebben de sleutels in handen

Vandaag is meer dan 80% van de schendingen van de beveiliging te wijten aan menselijke factoren. M.a.w. het belang van cybergeletterdheid kan niet worden overschat. Het goede nieuws is dat het meer om cultuur en samenwerking gaat dan om technische oplossingen. Daarom spelen ontwikkelaars zo'n cruciale rol. Omdat zij vaak in kleine teams werken met uiteenlopende taken en zonder dedicated beveiligingsspecialisten, hebben wij een aanbod uitgewerkt om hen te helpen van start te gaan met applicatiebeveiliging en DevSecOps.

Goed om te weten: onze programma's zijn ook nuttig voor teams in operations, support, sales en delivery die de cyberbeveiligingsmaatregelen aan klanten moeten communiceren.

Panorama

Dreigingsmodellering & strategie

Als u niet over de resources beschikt voor een uitgebreide cyberbeveiligingscheck-up, dan kan Sirris u helpen om uw softwareontwikkelingslevenscyclus te evalueren. Het doel is om mogelijke kwetsbaarheden te detecteren, waarna we maatoplossingen en best practices delen om uw veerkracht te vergroten. Of het nu gaat om uw servicearchitectuur, technology stack, cloudinfrastructuur, codekwaliteit, tests of DevSecOps-configuratie, onze experts gaan niets uit de weg.

Diepgaande technische expertise

Van veilig ontwerp tot codering, bouw en delivery: om uit te blinken in cyberbeveiliging, moet u de volledige levenscyclus van de ontwikkeling van digitale diensten aanpakken. Bij Sirris kunt u profiteren van onze unieke, brede en diepgaande technische expertise in applicatiebeveiliging, DevSecOps, cloud- en appbeveiliging. En als technologieneutrale partner kunnen we uw onderneming vlot in contact brengen met de juiste aanbieders van cyberbeveiliging voor uw specifieke situatie.  

Hoe te beginnen met applicatiebeveiliging: drie weken durend actieplan

Bent u klaar om cyberbeveiliging aan te pakken, maar weet u niet zeker hoe dat moet? Wij hebben alle best practices verzameld in een gemakkelijk te volgen actieplan.

Ontdek je actieplan

Profiteer van deze diensten

Pragmatisch advies

Waarschijnlijk bent u al vertrouwd met de basisprincipes van cyberbeveiliging voor digitale diensten. Maar misschien loopt u aan tegen specifieke problemen op het vlak van veiligheidsarchitectuur, risicoanalyse of applicatiebeveiliging, of nog een bepaalde operatie of procedure zoals authenticatie, gegevensopslag of het ontwerp van mobiele apps. Neem contact op met onze experts en krijg meteen duidelijk advies.

Intensieve begeleiding

Na een intakegesprek bekijken we uw ontwikkelingslevenscyclus en -architectuur om alle functies van cyberbeveiliging samen te optimaliseren, van vereisten en ontwerp tot implementatie en werking. Daarnaast geven we financieringstips en krijgt u toegang tot ons uitgebreide netwerk van maakbedrijven, academische spelers en aanbieders van cyberbeveiliging. 

Masterclass cyberbeveiliging (kan ook ter plaatse)

In deze collectieve training krijgt u stap-voor-staprichtlijnen en tools om applicatiebeveiliging en DevSecOps te implementeren. U verneemt de best practices om digitale diensten veilig te ontwerpen, te coderen en te bouwen op basis van beproefde normen in de industrie, waaronder OWASP ASVS en MASVS. Bovendien leert u de basisbeginselen van dreigingsmodellering en zult u uw risico's kunnen prioriteren, of u nu SaaS of een cloud- of mobiele app aanbiedt. 

Hulp nodig om de cyberbeveiliging van uw digitale diensten te verbeteren?

Tatiana Galibus helpt u op weg.