Gunthram Cornelis

Program Manager Digital Services

Als Program Manager Digital Services onderzoek ik digitale oplossingen waarmee u het verschil kunt maken in het creëren van bedrijfswaarde. Ik begeleid teams, portefeuilles en activiteiten door middel van advies en coaching, maar ook door kennisoverdracht en innovatie. Mijn expertise ligt in domeinen zoals Business & Service Design Thinking, tech stack (technologiekeuzes met betrekking tot architectuur, data-organisatie en -innovatie, beveiliging en vertrouwen…) en het schalen van digitale producten en organisaties. Ik hoor graag van u de uitdagingen waar u voor staat om vervolgens ons team in te schakelen en tot een kader of relevant advies te komen om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen. 

Expertise

  • Business & Service Design Thinking 
  • Digitale transformatie van het bedrijf 
  • ICT-beheer

Werkervaring

Ik heb verschillende functies gehad bij internationale chemische en textielbedrijven (ICT, onderzoek & innovatie, operationele, commerciële en managementfuncties). Voor ik bij Sirris aan de slag ging, was ik 20 jaar actief als mede-ondernemer in een Belgisch productiebedrijf dat van innovatie en internationalisering zijn kernprogramma voor succesvolle groei heeft gemaakt.

Studies

  • Chemisch ingenieur (UGent 1991)
  • Industrieel ingenieur (Vlerick 1996)
  • ICT-beheer (Odisee 1997)
  • Technologie en innovatie (MIT, lopend)

Professioneel motto

"Met talent win je wedstrijden, maar met teamwerk en intelligentie win je kampioenschappen." – Michael Jordan 

Leuk weetje

Creativiteit staat ook centraal in mijn multiculturele keuken. Ik test nog steeds de flexibele methode vs. het “enkel recept” model.

Een vraag, contacteer Gunthram Cornelis